Ataköy Atletizm Salonu'nun İnşaatında Son Aşamaya Gelindi - Son Dakika
Güncel

Ataköy Atletizm Salonu'nun İnşaatında Son Aşamaya Gelindi

Ataköy Atletizm Salonu\'nun İnşaatında Son Aşamaya Gelindi

Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Ataköy Atletizm Salonu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

12.01.2012 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

9-11 Mart tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olan Ataköy Atletizm Salonu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

Yapımına 2010 yılında başlanan ve son dönemde inşaatına hız verilen salon 27-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası ile açılacak. Geçtiğimiz aylarda salonun inşaatının Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'na kadar tamamlanamayacağı yönünde haberler çıkmış, konu ile ilgili tesbitlerde bulunamak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç 27 Kasım tarihinde salonun inşaatında incelemelerde bulunmuştu.

Aradan geçen sürede yapımına daha da hız verilen salonun son durumu ve bir anlamda açılışın yapılacağı 27-29 Ocak tarihleri arasındaki Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'na hazır olup olmayacağını konusunda proje müdürü Muammer Altuntaş açıklamalarda bulundu.

Altuntaş çalışmaların tüm hızı ile sürdüğünü belirtirken salonun planlandığı tarihte tamamlanacağını belirtti.

"Yapılacak Dünya Şampiyonası'nın ülkemiz için çok önemli olduğunun bilincindeyiz. 9-12 Mart tarihlerinde yapılacak şampiyonaya kadar salon hazır hale gelecek. Bu şampiyonanın provası niteliğinde olacak olan 27-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'na salonu yetiştirmek için çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Türkiye Şampiyonası'nda eksiklerimiz olursa bu problemlerimizi görüp, Dünya Şampiyonası'na kadar salonu eksiksiz bir hale getireceğiz. Şubat ayı içerisinde de tüm işlerimizi tamamlayıp salonu teslim etmeyi düşünüyoruz. İnşaat hakkında daha önce bazı basın kuruluşlarında ön yargılı haberler çıktı. Salonun tam zamanında yetişemeyeceği ve inşaatın şampiyonya kadar tamamlanyamacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür haberler bizi üzdü ama biz görevimizi yapmanın gururunu yaşıyoruz. Son dönemde geceli gündüzlü olmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz".

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataköy Atletizm Salonu'nun İnşaatında Son Aşamaya Gelindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement