Atakum'da "Aydınlığımız Olun" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Atakum'da "Aydınlığımız Olun" Etkinliği

Atakum\'da "Aydınlığımız Olun" Etkinliği

Atakum Belediyesi ile bir sanat merkezinin ortaklaşa hazırladığı, "Aydınlığımız Olun" sloganlı etkilik zinciri ile 210 günde, bin sanatçının ağırlanması hedefleniyor.

30.11.2012 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum Belediyesi ile bir sanat merkezinin ortaklaşa hazırladığı, "Aydınlığımız Olun" sloganlı etkilik zinciri ile 210 günde, bin sanatçının ağırlanması ve 210 bin seyirciye ulaşılması hedefleniyor.

1 Aralık 2012 - 21 Haziran 2013 tarihlerini kapsayan 210 günde, sanatın çeşitli kollarında bin sanatçının konuk edilmesi planlanıyor. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi ile Avangart Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan, sanatın her dalını kapsayan etkinlikler 1 Aralık'ta "Düş Sokağı Sakinleri" konseri ile başlayacak.

Tiyatro, sergi, sinema, konser, söyleşi, sokak sanatı, work shop, performans dallarında yapılacak olan etkinliklerle seyirci ve sanatçı buluşmasının sağlanacağını belirten Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, " Türkiye'de bir ilk olacağına inandığım ve 210 gün boyunca sürecek etkinliğimize, branşlarında söz sahibi olan Özdemir Altan, Serap Yağız, Sema, Engin Turgut, Pelin Batu, Haydar Ergülen, Abdullah Nefes, Ataol Behramoğlu, Akın Ok, Kerem Aktan, Ezgi Şentin, Mavi Siyah Flamenko, Yücel Dönmez, Murat Yılmaz Yıldırım, Hüsnü Arkan, Bahattin Odabaşı, Altay Öktem gibi isimler katılacaktır. 'Aydınlığımız Olun' sloganı ile yürüteceğimiz çalışmalarla bin sanatçıyı Atakum'da ağırlamayı ve 210 bin sanatsevere ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'da 'Aydınlığımız Olun' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement