Atakum'un 'Songül'ü - Son Dakika
Yaşam

Atakum'un 'Songül'ü

Atakum\'un \'Songül\'ü

Atakum'da yaşayan ve hayali Atakum Belediyesi'nde çalışmak olan down sendromlu Songül Bahar geçici görevine başladı.

16.05.2019 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atakum'da yaşayan ve hayali Atakum Belediyesi'nde çalışmak olan down sendromlu Songül Bahar geçici görevine başladı. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin sekreter müdürü olan Bahar mesai arkadaşlarının da ilgi odağı oldu.

Atakum ilçesinde yaşayan Bahar ailesi, kızları 21 yaşındaki down sendromlu Songül Bahar'ın hayalinin Atakum Belediyesi'nde çalışmak olduğunu Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye iletti. Başkan Deveci de Songül'ün geçici olarak belediyede göreve başlaması talimatını verdi. Bir hafta boyunca belediyede Başkan Deveci'nin sekreter müdürlüğünü yürütecek olan genç Songül, önceki gün mesaiye başladı ve Atakum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Merve Selin Cengiz'in de desteğiyle görevini sürdürdü. Bahar, aynı zamanda çevresine yaydığı pozitif enerjiyle de belediye çalışanlarının ilgi odağı oldu.

Renk kattı

Başkanlık makamına imzalanacak dosyaları götüren ve sekreterlik ofisin koordinasyonunu sağlayan Songül'e özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Songül kısa sürede belediyemizin gözdesi oldu. Her ne kadar geçici bir görev olsa da, aslında buradaki arkadaşlarımıza da işini aşkla yapmanın ne denli önemli olduğunu gösterdi. Güler yüzü ve yüksek enerjisi hepimize motivasyon sağladı. Gerçekten çok özel bir genç. +1 farkla hayatımıza renk kattı. Ailesine ve Songül'e çok teşekkür ediyorum" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Atakum'un 'Songül'ü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alaçatı Ot Festivali Başladı
    17:53 Alaçatı Ot Festivali Başladı

    Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali başladı. Festival, Ege otları ve yöresel yemeklerle dolu bir program sunuyor.

  • Adıyaman'da Motosiklet ile Otomobil Çarpışması: 2 Yaralı
    17:39 Adıyaman'da Motosiklet ile Otomobil Çarpışması: 2 Yaralı

    Adıyaman'da meydana gelen trafik kazasında, M.A. yönetimindeki motosiklet ile sürücüsü belirlenemeyen otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü M.A. ve motosiklette bulunan E.A. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Otomobilin çarptığı 25 yaşındaki işçi, metrelerce havaya savruldu
    17:26 Otomobilin çarptığı 25 yaşındaki işçi, metrelerce havaya savruldu

    Antalya'da öğle izninde markete gitmek için karşıya geçen 25 yaşındaki Gürkan Gençer, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza anları güvenlik kamerasına yansırken, mesai arkadaşları ise Gençer'in kişisel eşyalarını emanete alarak gözyaşı döktü.

  • İzmit'te market yangınında bin 350 metrekare kapalı alan yandı
    17:17 İzmit'te market yangınında bin 350 metrekare kapalı alan yandı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette çıkan yangında bin 350 metrekare kapalı alan tamamen yandı. Yangın, 2 saatte kontrol altına alındı.

  • İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı
    17:08 İzmit'te bir market deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir marketin deposunda çıkan yangın, yakındaki binanın çatısına sıçradı. Yangın kısa sürede büyüdü ve kentin birçok noktasından görülecek kadar duman oluştu. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın sırasında sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar etkili oldu. İzmit Belediyesine ait binaya da sıçrayan alevler, çok sayıda ekibin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında yaralanan olmazken, deponun zarar gördüğü belirtildi.

  • Marmaris Belediyesi Ketenci Deresi'nde Temizlik Çalışması Yaptı
    17:00 Marmaris Belediyesi Ketenci Deresi'nde Temizlik Çalışması Yaptı

    Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekibi, Ketenci Deresi'nde meydana gelen çamurları ve atılan çöpleri temizledi. Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle ilçenin birçok noktasında kapsamlı temizlik çalışması başlatıldı.

  • Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü
    16:49 Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde çıkan anız yangını söndürüldü

    Bolu'nun Yeniçağa ilçesine bağlı Aşağı Kuldan köyü mezarlık mevkisinde bir arazide çıkan anız yangını, Yeniçağa Belediyesi itfaiyesi ile Yeniçağa Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.


Advertisement