Atama Kararları - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları

Başbakan Yardımcılığı, Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik ile Dışişleri bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

16.09.2017 03:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcılığı, Avrupa Birliği, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çevre ve Şehircilik ile Dışişleri bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Başbakan Yardımcılığına bağlı Toprak Mahsulleri Ofisi Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine İbrahim Sepici, Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine de Ahmet Erdem atandı.

Avrupa Birliği Bakanlığı Müşavirliğine Mehmet Süreyya Süner, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğüne Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcısı Uğur Büyükhatipoğlu'nun atamaları yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Gökçek ise başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyeliğine Büyükelçi Kerim Uras, Siyaset Planlama Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Burak Akçapar, İkili Siyasi İşler Genel Müdürlüğüne Büyükelçi Fazlı Çorman, Enformasyon Genel Müdür Yardımcılığına Ali Tolga Kaya, İletişim ve Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına Serhat Aksen, Güney Asya Genel Müdür Yardımcılığına Rakibe Demet Şekercioğlu, İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına Büyükelçi Mustafa Pulat, Bilişim Teknolojileri Daire Başkanlığına da Ufuk Ekici getirildi.

Bakanlığın Teftiş Kurulu üyeliklerine ise büyükelçiler Taner Karakaş, Ömür Şölendil, Ahmet Ülker ve Serra Kaleli'nin atamaları gerçekleştirildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement