Başbakanlık Müşavirliğine Kemal Yurtnaç Atandı - Son Dakika
Güncel

Başbakanlık Müşavirliğine Kemal Yurtnaç Atandı

Başbakanlık Müşavirliğine Kemal Yurtnaç Atandı

Başbakanlık Müşavirliğine, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal Yurtnaç atandı.

21.02.2014 05:20  Güncelleme: 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakanlık, bazı bakanlıklar ve kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kararlara göre, Başbakanlık Müşavirliğine, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Kemal Yurtnaç, Başbakanlık Müfettişliğine ise yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcıları Bilal Turgut, Osman Bolat, Sefa Çağlıyan, Sezgin Akpınar, Ali Osman Aztekin, Yaşar İlbaş, Abdullah Yılmaz, Hakkı Yazıcı, Süleyman Beşler ve Cumali Aytekin atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine Mustafa Hilmi Çolakoğlu'nun, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müşavirliğine ise Adile Yamaç'ın atanması uygun bulundu.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşar Yardımcısı Kudret Bülbül, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne İsmet Köksal, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne Personel Genel Müdür Yardımcısı Muhterem İnce ve İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ömer Duran'ın atanmaları kararlaştırıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Adana Orman Bölge Müdürlüğüne Abdurrahman Acer, Denizli Orman Bölge Müdürlüğüne Ahmet Ersoy, Giresun Orman Bölge Müdürlüğüne Celal Pir getirildi. Bu suretle boşalan Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne Mustafa Gediklili, Konya Orman Bölge Müdürlüğüne Necati Alıç, Balıkesir 25. Bölge Müdürlüğüne Eskişehir 3. Bölge Müdürü Erol Şenöz atandı, Eskişehir 3. Bölge Müdürlüğüne ise Hayrettin Baysal uygun görüldü. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakanlık Müşavirliğine Kemal Yurtnaç Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement