Atama Kararları - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları

Başbakan Yardımcılığı ile Çevre ve Şehircilik, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm Bakanlıklarında yapılan atamalar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

04.04.2015 06:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcılığı ile Çevre ve Şehircilik, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm Bakanlıklarında yapılan atamalar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre; Başbakan Yardımcılığı Hazine Müsteşarlığı Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdür Yardımcısı Faruk Güngördü, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müfettişliklerine, Müfettiş Yardımcıları Tuna Eroğlu, Ömer Faruk Mutlu, Osman Turan Yakar, Ömür Serkan Karayol, Cihan Sadık Yürek, Ahmet Kaan İğde, Ahmet Eray Kalaycı ile İbrahim Melih Doğanoğlu atandı. Strateji Geliştirme Başkanlığı'na Sadi Kızık, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Selahattin Varan, Isparta Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne İlker Yavuz, Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Hikmet Şişecioğlu, Sinop Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Oğuzhan Kurt getirildi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine Fatih Salihpaşaoğlu ve Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürü Avni Ertaş, Tasfiye Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Harun Uslu, Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Arif Sami Seymenoğlu, Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürlüğüne, Hacı Hasan Murat Özsoy, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Gümrükler Muhafaza Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akıllı, Gümrük ve Ticaret Başmüfettişliğine, Muhammet Ali Baylan atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığına ise Başmüfettiş Asim Keser getirildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement