Atama Kararları - Son Dakika
Güncel

Atama Kararları

Başbakan Yardımcılığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlandı.

29.01.2016 02:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcılığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Maliye bakanlıklarına ait atama kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre;

Başbakan Yardımcılığı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığına Derya Örs yeniden atandı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Hakan İlyas Aydoğan getirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bakanlık Müşavirliklerine, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Köse, Et ve Süt Kurumu Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Piral, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Masum Burak, Tarım Reformu Genel Müdür Gürsel Küsek, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü İrfan Erol atandı.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyesi Gürsel Küsek, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Masum Burak, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Kıran ve Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakır yönetim kurulu üyeliklerinden alındı.

Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Nesrin Fırat Engin, Cem Dağaşan ve İbrahim Aksoy atandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atama Kararları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne Valisi Yunus Sezer, Dombay köyünde yağmur duasına katıldı
    16:20 Edirne Valisi Yunus Sezer, Dombay köyünde yağmur duasına katıldı

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Lalapaşa ilçesine bağlı Dombay köyünde düzenlenen yağmur duasına katıldı. Programda mevlit okundu ve dua edildi. Vali Sezer, yaptığı konuşmada yağmur duasının hem köylüye hem Edirne'ye hem de tüm Türkiye'ye hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Programa Edirne Vali Yardımcısı Sıtkı Zehin ve Lalapaşa Kaymakamı Okan Ayaz da katıldı.

  • Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi 2027'de Tamamlanacak
    16:20 Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi 2027'de Tamamlanacak

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Projesi'nin bir bölümünü 2026, tamamını ise 2027 yılında bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

  • Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı
    16:19 Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, Şırnaklı öğrencileri Ankara'da ağırladı

    Anadolu Beşiktaşlılar Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Şırnaklı öğrencileri başkentte ağırladı. Dernek tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında 11 kız öğrenci, Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti. Öğrenciler, Anıtkabir ve Millet Kütüphanesi gibi önemli noktaları gezerek unutulmaz bir deneyim yaşadı. Dernek başkanı Kemal Erdoğan, bu tür etkinliklerin gençlerin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti ve projenin başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Van'ın Muradiye ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı
    16:19 Van'ın Muradiye ilçesinde otomobilin takla atması sonucu 2'si ağır 5 kişi yaralandı

    Van-Erçiş kara yolu Karahan köprüsü mevkisinde meydana gelen kazada, Dilaver Yıldız yönetimindeki otomobil takla attı. Kaza sonucu yaralanan 5 kişi, sağlık ekipleri tarafından Erciş ve Muradiye ilçelerindeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumu ağır.

  • Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı
    16:18 Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı

    Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi' kapsamında Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi. Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Deme ile çiftçilerin katıldığı törende dağıtım gerçekleştirildi.

  • Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Borçlar Bahane Olmayacak
    16:16 Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Borçlar Bahane Olmayacak

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan Belediyesi'nin 334 milyon 921 bin TL borcu olduğunu açıkladı. Gürbüz, borçların halka hizmet etmelerine engel olmayacağını belirtti ve Elbistan'ın daha güzel günler beklediğini söyledi.

  • 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır
    16:15 1969 Bilecik Spor Kulübü Çeşme Belediyespor maçına hazır

    1969 Bilecik Spor Kulübü, yarın oynayacağı Çeşme Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı Şimşekler'de hedef 3 puan olurken, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

  • Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı
    16:12 Denizli'nin Çameli ilçesinde kuvvetli fırtına hasara yol açtı

    Denizli'nin Çameli ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına, seralarda, kapalı halı sahalarda ve bazı işletmelerde hasara neden oldu. Belediye başkanı Cengiz Arslan, hasar gören alanlarda incelemelerde bulundu.

  • Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi
    16:09 Edirne'de okullar arası bisiklet yol yarışı düzenlendi

    Edirne'de yapılan okullar arası bisiklet yol yarışına minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde 45 öğrenci katıldı. Yarışta öğrenciler büyük bir rekabet içinde mücadele etti. Yarışlarda Bisiklet Federasyonuna bağlı 5 hakem görev yaptı ve güvenlik önlemleri alındı. Yarışlar başarılı bir şekilde sonuçlandı ve dereceye giren öğrencilere sertifika, madalya ve kupa verildi.


Advertisement