Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı - Son Dakika
Politika

Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

31.08.2017 02:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre ve Şehircilik, Enerji ve Tabi Kaynaklar, Kültür ve Turizm ile Orman ve Su İşleri Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararlara göre; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına Suna Kotan, Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mustafa Ayancı, Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Ali Özcan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliklerine Ömer Sami Yapıcı, Murat Tokat, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müşavirliğine Hurşit Ziya Taşkent, Maliye Bakanlığı Vergi Başmüfettişliklerine Ahmet Özkan Buyruk, Ferit Taş, Manisa Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Milli Emlak Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Vural, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdür Yardımcılığına Meteoroloji 4. Bölge (Antalya) Müdürü Erol Aydın, Aydın'dan boşalan göreve ise Davut Öztürk atandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Atama Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement