Atasay Mücevherat'ta 2'nci Atasay Kamer Devri! - Son Dakika
Güncel

Atasay Mücevherat'ta 2'nci Atasay Kamer Devri!

Türkiye mücevherat sektörünün devi Atasay'da yeni CEO Atasay Kamer oldu

01.05.2015 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirketin büyüme, kurumsallaşma ve globalleşme süreçlerinin dümeninde olacak Atasay Kamer ile birlikte, şirketin 4'üncü kuşak devri de başlamış oldu.

Türkiye'nin öncü mücevherat markası Atasay'da CEO görevine Atasay Kamer getirildi. Dedesinin babası Hacı Mustafa Kamer, dedesi Atasay Kamer ve babası Cihan Kamer'in ardından Atasay Kamer'in markanın başına gelmesi ile birlikte Atasay'da 4'üncü kuşak da başlamış oldu. 2009 yılından bu yana şirkette farklı pozisyonlarda başarılı işlere imza atan Atasay Kamer, annesi Çiğdem Kamer'in uzun yıllardır başarıyla yürüttüğü bu görevi devralarak, bundan sonraki dönemde Atasay'ın global marka olma vizyonu doğrultusunda liderlik yapan isim olacak.

Çocukluğundan bu yana şirketin içinde yer aldığını ve CEO görevine getirildiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Atasay Mücevherat'ın yeni CEO'su Atasay Kamer, "Dedem Atasay Kamer, Atasay'ı kurarak Türkiye kuyum ve mücevherat sektörünün başlangıcında öncülük etmiş bir isim. Babam ise Atasay'ın kurumsallaşmasında, markalaşmasında ve global vizyonunun ilk adımlarının atılmasında büyük rol oynadı. Ben de onlardan aldığım bu bayrağı daha yukarı taşıyarak, Atasay'ı bir 'Dünya şirketi' haline getirmeyi hedefliyorum" diye konuştu.

Asgold markasını hayata döndürdü

2015 Ocak ayı itibariyle Atasay Mücevherat CEO'su olarak göreve başlayan Atasay Kamer, eğitimine Amerika Pace Üniversitesi'nde Ekonomi ve İşletme üzerine başladı. Burada Öğrenciler Listesi birinciliği ödülünü alırken, 'Pace Kolejli Girişimciler Birliği'nde koordinatörlük görevini üstlendi. Daha sonra Goldman Sachs'ta 1 yıl boyunca çalışan Atasay Kamer hala, London School of Economics and Political Science'ta eğitimine devam ediyor. Sonraki 3 yıl boyunca Asgold markasının kuruluşunda genel müdür olarak görev yapan Atasay Kamer, ocak ayı itibariyle aldığı Atasay Mücevherat CEO'luğu görevi kapsamında Atasay markasını global bir marka haline getirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atasay Mücevherat'ta 2'nci Atasay Kamer Devri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement