Ataşbak: "Masa Tenisinde Önemli Mesafe Alındı" - Son Dakika
Yerel

Ataşbak: "Masa Tenisinde Önemli Mesafe Alındı"

Ataşbak: "Masa Tenisinde Önemli Mesafe Alındı"

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Masa Tenisi Anadolu Yıldızlar Ligi’nde Türkiye Şampiyonu olan sporcu ve yöneticileri makamında kabul etti.

26.06.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Masa Tenisi Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olan sporcu ve yöneticileri makamında kabul etti.

Ataşbak, masa tenisi branşının kentte yayıldığını ve başarıların arttığını, masa tenisinde önemli mesafeler alındığını söyledi.

Başarılı olmalarının kent içinde önemli olduğuna vurgu yapan Ataşbak, "Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Dilerim daha fazla başarılar elde ederiz. Geleceğin milli takım sporcuları neden Adana'dan çıkmasın?" dedi.

Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilci Yardımcısı Ali Türemiş, Anadolu Yıldızlar Ligi'nde yenilgisiz bir şekilde şampiyon olduklarını ifade ederken "Altı yapıya gerekli yatırımlar yapılıyor. Başta sporcuların heyecanı olmak üzere, antrenörlerimiz ile velilerimizin gayretleri sayesinde bu başarılar geliyor" diye konuştu.

Ziyarete, Eski Adana Milletvekili Kemal Sağ, Bölge Antrenörleri Mustafa Gümüşlü, Tuncay Bozkurt, Süleyman Çullu, sporcu ve velileri katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ataşbak: 'Masa Tenisinde Önemli Mesafe Alındı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement