Ataşehir Belediyesi Halk Ozanlarını Anıyor - Son Dakika
Güncel

Ataşehir Belediyesi Halk Ozanlarını Anıyor

Ataşehir Belediyesi, Kültürümüzde Önemli Bir Yer Teşkil, Eden Sözlü Tarihimizin Taşıyıcıları Halk Ozanlarımızı Ataşehir Halkı İle Buluşturuyor.

17.05.2011 23:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir belediyesi, kültürümüzde önemli bir yer teşkil, eden sözlü tarihimizin taşıyıcıları halk ozanlarımızı ataşehir halkı ile buluşturuyor.

17 Mayıs 2011 Salı (Bugün) günü saat 19:30'da, Zübeyde Hanım Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda yapılacak olan ''Halk Ozanları Anma Günü-1'' etkinliğinde, ölüm yıldönümü sebebiyle büyük üstad Aşık Mahzuni Şerif anılıyor.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Erol Parlak ve Aşık Mahzuni Şerif'in oğlu, sanatçı Ali Mahzuni'nin, Aşık Mahzuni Şerif'i anlatacakları panelle başlayacak gecede, halk ozanlarımız; Maksut Koca, Erol Ergani, Bayram Denizoğlu ve Mustafa Kurbanoğlu dinletilerle Aşıklık geleneğinden örnekler verecekler. Aşık Mahzuni Şerif'in torunu Yiğit Mahzunininde sahne alacağı etkinlikte, sanatçı Ender Balkır da vereceği konserle Ataşehirlilerle birlikte olacak. Tüm basınımız davetlidir.

Tarih: 17 Mayıs Salı 2011

Saat:19.30

Yer: Zübeyde Hanım Öğretmen Evi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ataşehir Belediyesi Halk Ozanlarını Anıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi
    12:58 YSK, 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar verdi

    Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin yapılan itiraz başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Bugüne kadar 2 ilçe ve 2 beldede seçimlerin yenilenmesine karar veren YSK, kesin seçim sonuçlarını ilan etmek için itirazları karara bağladıktan sonra açıklayacak. Yenilenmesine karar verilen yerlerde seçimler 2 Haziran'da gerçekleştirilecek.

  • Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi
    12:57 Mardin'de okul çevreleri ve servis araçlarında denetim gerçekleştirildi

    Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuk ve gençlerin korunması amacıyla okul çevreleri ve servis araçlarında denetim yapıldı. 68 ekip ve 140 personelin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, birçok farklı mekan ve bina kontrol edildi. Ayrıca, bin 256 kişi sorgulandı ve 226 servis aracı denetlendi. Denetimler sonucunda bir sürücüye cezai işlem uygulandı.

  • MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    12:55 MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, MHP ilçe başkanı Yakup Macan ve AK Parti ilçe Başkanı Hüseyin Nisan ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Göksel, Cumhur İttifakı'nın Bigadiç'te güzel işler başardığını ve birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti.


Advertisement