5 saldırgan, korna çalan motosikletliyi bayıltana kadar dövdü - Son Dakika
3.Sayfa

5 saldırgan, korna çalan motosikletliyi bayıltana kadar dövdü

Ataşehir'de otomobildeki 5 kişi, 19 yaşındaki Doğukan Tepe'yi kendilerine korna çaldı diye bayıltana kadar dövdü. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansırken 19 yaşındaki genç, saldırganlardan şikayetçi oldu.

02.10.2021 19:17  Güncelleme: 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir Bulvarı'nda yaşanan olayda iddiaya göre, motosikletiyle evine gitmek isteyen Doğukan Tepe'nin önünde aniden bir otomobil durdu. Korna çalarak tepki gösteren Tepe'ye otomobildekiler silah gösterdi.

DAKİKALARCA DAYAK YEDİ

Korktuğu için motosikleti durduran Tepe, otomobilden inen 5 kişiden bayılana kadar dayak yedi. Daha sonra ayılıp kaçmaya çalışan Tepe, otomobildeki 2 kişi tarafından yakalanarak tekrar dövüldü. Son olarak çalılıkların arasına kaçarak kurtulmaya çalışan genç adam, yine saldırıya uğradı.

SALDIRGANLAR GENCİ GASP DA ETTİ

Olayın ardından Doğukan Tepe şüphelilerden şikayetçi oldu. Öte yandan Doğukan Tepe'nin olay sırasında üzerinde bulunan 400 lirası ve altın kolyesi de saldırganlar tarafından gasp edildiği iddia edildi. Polisin şüphelileri yakalamak için çalışmaları sürüyor.

5 saldırgan, korna çalan motosikletliyi bayıltana kadar dövdü

"HER SEFERİNDE BENİ AYILTIP TEKRAR DÖVDÜLER"

19 yaşındaki Doğukan Tepe, yaklaşık yarım saat darp edildiğini ve bu sürede kimsenin ayırmadığını söyleyerek, yaşananları şöyle anlattı:

"Evime giderken bir araç kontrolsüz bir şekilde önüme çıktı. Ben de kornaya bastım. Korna sonrasında küfürleşme oldu. Daha sonra bana arabanın içerisinde silah gösterdiler. Ben de o korkuyla direkt sağa çektim. Onlar da önüme kırdı. Arabadan inen 5 kişi hiç konuşmadan direkt bana saldırdı. Dayak yediğim anda 3 kere bayıldım. Her seferinde beni ayıltıp tekrar dövdüler. 20-25 dakika dayak yedim. Anlatınca kolay geliyor ama çok zor anlar yaşadım. Maddi olarak da manevi olarak da zararım var. Ben tek başıma 5 kişiden dayak yedim. Kimse beni kurtarmadı. Bana saldıranlar hala yakalanmadı. Dişim kırıldı, dudağımda 7 dikiş var. Yüzüm gözüm şişti. Ben saldırganların bulunup cezalarını çekmelerini istiyorum."

5 saldırgan, korna çalan motosikletliyi bayıltana kadar dövdü
5 saldırgan, korna çalan motosikletliyi bayıltana kadar dövdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 5 saldırgan, korna çalan motosikletliyi bayıltana kadar dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Gökhan Özel: Lan 5 kisi,Ben tekim erkekseniz tek tek gelin hepinizi pastas ederim ,ayip gunah allahsizlar kitapsizlar 5 e 1 ne demek ... 0 0 Yanıtla
  • Serhat Serhat: adamın 13 yaşındaki kızını kaçırıyorlar adamlar serbest kalıyor geri gelip evi tarıyorlar yine tık yok . .sen iki tokat yedin diye ceza almazlar ......bu devirde erkeklik dayak yemeden saklanmak ve kaçmaktır 0 0 Yanıtla
  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler
    11:29 Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde tarihi eser operasyonunda 1 kişi metrelerce kazılan kuyuda suçüstü yakalandığı anlar kameralara yansıdı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 ayrı adreste arama yapıldı. Metruk bir alanda yapılan aramada polis ekipleri, yaklaşık 15 metre kazılmış bir çukur buldu ve burada bir şüpheliyi suçüstü yakaladı. Toplamda 18 adet tarihi eser niteliğinde obje ve 5 adet kazı malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi
    11:18 Samsun'da Polis Ekipleri Öğrencilere Siber Zorbalık Konusunda Seminer Verdi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, SİBERAY Programı kapsamında bir alışveriş merkezinde Siberay Çizgi Filmini izlemeye gelen öğrencilere yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla afiş broşür çalışması yaptı. Ardından Canik Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencilerine siber güvenlik, teknoloji bağımlılığı, siber zorbalık ve dijital okuryazarlık konularında seminer düzenlendi. Toplamda 410 kişi seminerden yararlandı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    11:16 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın dron ile görüntülendi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yangının kontrol altında olduğunu ve can kaybının olmadığını belirtti.

  • İzmit'teki Market Yangınında Oluşan Tahribat Görüntülendi
    11:16 İzmit'teki Market Yangınında Oluşan Tahribat Görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangın sonrası market ve belediye binasında oluşan tahribat görüntülendi. Yangın, 2 saatte kontrol altına alındı.


Advertisement