Ataşehir'de Maaşını Vermeyen İmam Nikahlı Eşe Feci Dayak - Son Dakika
Güncel

Ataşehir'de Maaşını Vermeyen İmam Nikahlı Eşe Feci Dayak

ATAŞEHİR'de, maaşını vermediği gerekçesiyle imam nikahlı eşi tarafından feci şekilde dövülen kadın, hastanede tedavi altına alındı.

19.03.2019 23:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATAŞEHİR'de, maaşını vermediği gerekçesiyle imam nikahlı eşi tarafından feci şekilde dövülen kadın, hastanede tedavi altına alındı.

Olay, dün gece Ataşehir'de meydana geldi. İddiaya göre, Cüneyt G. imam nikahlı 2 çocuğunun annesi Sümbül D.'den maaşını istedi. Evin kirasını ödeyeceğini söyleyerek maaşını vermeyi kabul etmeyen Sümbül D.' bunun üzerine eşi tarafından darp edildi.

Evde 3 saat boyunca dayak yiyen ve kaburgaları kırılan kadın, hastanede tedavi altına alındı. Cüneyt G. ise olayın ardından ortadan kayboldu.

DHA'ya konuşan Sümbül D. "Anlaşamadık bazı olaylar geçti aramızda. Maaşımı istedi, vermeyince. Şu anda 4,5 tane kaburgam kırık. Kafamda yaralar var. Ayaklarımda yaralar var. Daha önce böyle bir şey olmadı. 19 yıllık evliyim, 2 çocuğum var. Kendisinden şikayetçiyim." dedi.

"DEMİRLE, BİRA ŞİŞELERİYLE BACAKLARINA"

Hastanede tedavi gören Sümbül D.'nin ablası ise, "Dünden beri gerçekten alt üst olduk. Gördüğünüz insan benim kız kardeşim. Psikolojimiz bozuldu. Aldığı darbeler aldı imam nikahlı eşi tarafından. İş yerine gidiyor. Kızı iş yerinden alıyor. Kandırıyor eve gideceğiz diyor. Yolda iyi davranıyor kendisine sonra 3 saat işkence yaptı, dayak attı, darp etti. Demirle, bira şişeleriyle bacaklarına... 5 kaburgası kırık. Eşi geçen ay maaşını istedi ondan, verdi. Vermek zorunda kaldı. Çünkü sürekli şiddet görüyordu. Bu ay da aynı şekilde 'maaşını vereceksin, ben başka bir işler yapacağım' dedi. Kız kardeşim de 'geçen ay kiramızı veremedik, bu ay vermem gerekiyor' dedi. Alkol almış zaten kendisi. Bunu önceden planlamış, kızı eve götürmüş, televizyonun sesini sonuna kadar açmış dışarıdan konu komşu duymasın diye. Evde kimse yok. Kıza 'Sana 3 saat boyunca dinlene dinlene işkence edeceğim. Seni 3 saat döveceğim.' Demiş. ve aynı şekilde de yapmış zaten. Kız artık o kadar işkenceye dayanamamış. Sürünerek mutfağa gitmiş, çamaşır suyu bile içmiş. Artık ölmek istiyorum yeter diye." şeklinde konuştu.

Polis, Cüneyt G.'yi her yerde arıyor.

- İstanbul

Ataşehir\'de Maaşını Vermeyen İmam Nikahlı Eşe Feci Dayak
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ataşehir'de Maaşını Vermeyen İmam Nikahlı Eşe Feci Dayak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • engin: yawww alt tarafı kemik kırmış demisiz kadında saglam yer kalmamış ha 5 22 Yanıtla
  • ccc: ne malüm kadının sucu olmadıgı belki baska bişey var hemen ön yargı yapıyorsunuz tamma bu sekilde kabul edilemez bir olay ama bazı insanlarda siddetten anlıyor olabilir 2 19 Yanıtla
  • hamit : kıro diliyle konuşma len soytarı 12 5
  • sami usta: elleri kırılsın ben erkeğim diye ortada gezen insan artıklarına ciddi ve caydarıcı cezalar gelmesi şart 16 0 Yanıtla
  • hamit : o kadına yapanın ellerini kızgın yağ yada kızgın sirkede 1 saat bekleteceksin ondan sonra salıvereceksin 15 0 Yanıtla
  • jon: ımam nikahı kaldırılmalı 9 5 Yanıtla
  • adını yazınız: 19 yıldır imam nikahı ne çocuklar resmiyette anne babası nasıl oluyor. falan filan hikaye. kadın da masum olmayabilir. diye düşünüyorum. 5 8 Yanıtla
  • Sahin: Yapmayin ya kardeslerim neden Boyle kotu yorumlar yapiyorsunuz Allah yardimcisi olsun umarim o cani adam bulunur cezasini ceker ne demek bir kadinin parasini zorla almak evlikikde ortaklik yoksa o is yurumez alsin kadinin parasini sonra erkekmis gibi gitsin kahvede meyhanede harcain olucak ismi bu 12 0 Yanıtla
  • hüloğğğ: ülkenin geldiği son nokta 6 5 Yanıtla
  • 683: senin vicdanını 10 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement