Atatürk'e Sosyal Medyada Hakaret İddiası - Son Dakika
Güncel

Atatürk'e Sosyal Medyada Hakaret İddiası

Ardahan'da bir grup Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi, Atatürk'e sosyal medyada hakaret edildiği iddiasıyla basın açıklaması yaptı.

11.09.2018 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da bir grup Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyesi, Atatürk'e sosyal medyada hakaret edildiği iddiasıyla basın açıklaması yaptı.

Kent merkezindeki Dursun Akçam Kültür Evi'nde bir araya gelen grup adına konuşan eski ADD Ardahan İl Temsilcisi Serhat Arslangörür, Atatürk'e yapılan hakaretlere tepki göstermek için toplandıklarını söyledi.

Hakaretlere karşı hukuk mücadelesi verdiklerini söyleyen Arslangörür, "Bir süre önce bir kişinin Atatürk'e hakaret ettiğini sosyal medyada gördük. Bu tür durumları çok çirkin görüyoruz. Buna en sert şekilde karşılık vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İlgili kişi hakkında gerekli suç duyurusunda da bulunuldu." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'e Sosyal Medyada Hakaret İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement