Atatürk Havalimanında Sömestr Tatili Yoğunluğu! Öğrenciler Uzun Kuyruklar Oluşturdu - Son Dakika
Güncel

Atatürk Havalimanında Sömestr Tatili Yoğunluğu! Öğrenciler Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Sömestr tatilinin başlamasıyla karnelerini alan öğrenciler tatil beldelerine gitmek için Atatürk Havalimanında uzun kuyruklar oluşturdu.

19.01.2018 14:59  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milyonlarca öğrencinin karnelerini almasının ardından başlayan yarıyıl tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen tatilciler, Atatürk Havalimanında yoğunluğa neden oldu.
2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk yarısı, yaklaşık 18 milyon öğrencinin karnelerini almasıyla tamamlandı. Bununla birlikte yarıyıl tatili de başlamış oldu. Sömestr tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen binlerce tatilci de hava ulaşımını tercih edince Atatürk Havalimanı'nda normal günlerin çok daha üzerinde bir hareketlilik yaşandı.

TATİLCİLER UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURDU

Okulların kapanmasıyla seyahat için Atatürk Havalimanına gelen öğrenciler ve aileleri, tatilin ilk gününde iç ve dış hatlar terminallerinde yoğunluğa neden oldu. Özellikle bilet işlemlerinin yapıldığı kontuarlarda ve pasaport kontrol noktalarında uzun kuyrukların oluştuğu görüldü.

KARNE HEDİYESİ OLARAK YURT DIŞI TATİLİ

Okulların tatile girmesinin ardından oğlu ile birlikte Almanya'ya tatile gittiğini belirten Efsun Tunç, "Oğlumla Beraber Berlin'e arkadaşlarımızın yanına gidiyoruz. Biraz kafa dinleyip tatilimizi yapacağız. Buna karne hediyesi de denebilir. Hem okuyan hem gezen çok bilir derler. Biz de bu sefer gezme kısmını gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk devresini başarıyla tamamlayan Ateş Tunç ise, "Karnemi aldım çok mutluyum. Şimdi de Berlin'e gideceğiz. Karnemde de iyi notlar aldım.Karne hediyesi olarak Almanya'ya gidiyorum"

TAKDİR BELGESİNE AVUSTURYA TATİLİ

Sömestr tatili Avusturya'da geçireceğini belirten 6'ncı sınıf öğrencisi Berke Uygun, "Karnemi aldım. 90 ortalamayla takdir belgesi aldım. Çok mutluyum. Bunun da ödülü olarak yurt dışına Avusturya'ya tatile gidiyorum. Annem ve babam orada birlikte eğleneceğiz" dedi.

Torunlarını Avusturya'ya gönderen Nuran Pek ise, "Torunlarım çok başarılı. Onları şu anda annelerinin yanına Avusturya'ya gönderiyorum. Ben de buradan 15 günlük izin yapma hakkımı kullanıp Tayland'a uçuyorum" dedi.

Atatürk Havalimanında Sömestr Tatili Yoğunluğu! Öğrenciler Uzun Kuyruklar Oluşturdu
Atatürk Havalimanında Sömestr Tatili Yoğunluğu! Öğrenciler Uzun Kuyruklar Oluşturdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanında Sömestr Tatili Yoğunluğu! Öğrenciler Uzun Kuyruklar Oluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement