Atatürk Stadı'nda Çetin Mücadele! - Son Dakika
Spor

Atatürk Stadı'nda Çetin Mücadele!

Atatürk Stadı\'nda Çetin Mücadele!

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında Bursaspor sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor.

07.05.2011 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta maçında Bursaspor sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 20: 00'de başlayacak mücadeleyi hakem Süleyman Abay yönetecek. Lig TV'nin naklen yayınlayacağı karşılaşmayı Sporx. com Canlı Anlatım Servisi farkıyla takip edebilirsiniz.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER GÖZE ÇARPIYOR

Beşiktaş'ta Bursaspor maçı öncesi yapılan son antrenmana sakatlıkları süren Nobre, Ferrari, İsmail ve Ernst'in yanı sıra bağırsak enfeksiyonu geçiren Guti katılmadı. Tedavilerine devam edilen Almeida ve Ersan ve Nihat ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Bu futbolcular bugün oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek.

Siyah Beyazlı takımın teknik direktörü Tayfur Havutçu cumartesi günü oynanacak maç kadrosuna şu futbolcuları dahil etti. Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Ekrem Dağ, İbrahim Toraman, Erhan Güven, Tomas Sivok, Necip Uysal, Rıdvan Şimşek, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Ricardo Quaresma, Mehmet Aurelio, Onur Bayramoğlu, Doğukan Pala, Furkan Şeker, Oğuz Ceylan, da Silva Bobo"

BursaSPOR'DA 5 EKSİK

Bursaspor, evinde oynayacağı Beşiktaş maçına 5 eksikle çıkacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, cezalı olan Ömer ve Ozan'ın yanı sıra sakatlıkları süren İvankov, Sercan ve İnsua'nın da yarın Beşiktaş'a karşı oynayamayacağını açıkladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın kaptan Ömer'in yerine İbrahim Öztürk'e, sol açık Ozan'ın yerine ise Volkan Şen'e görev vermesi bekleniyor.

MUTLU TOPÇU TRİBÜNDEN İZLEYECEK

Kayserispor karşılaşmasında yardımcı antrönür Mutlu Topçu'nun hakeme yönelik tepkisi sonrası PFDK cezayı kesti. Mutlu Topçu, Beşiktaş mücadelesinde soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırıldı.

Bursaspor'da Vederson ve Turgay Beşiktaş karşılaşmasına kart sınırında çıkacak. Vederson ve Turgay bu karşılaşmada sarı kart görmeleri durumunda önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak Kasımpaşaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

ÖNLEMLER ARTTIRILDI

Öte yandan 7 yıl aranın ardından Bursa Atatürk Stadı'na Beşiktaş taraftarlarının alınması nedeniyle Bursa'da güvenlik önlemleri de arttırıldı. Bin 384 siyah beyazlı taraftarların alınacağı karşılaşma için Bursa'da bin 60'ı resmi polis olmak üzere 2 bin polis memuru, karşılaşma sırasında saha içinde ise 50 polis memuru ile 750 özel güvenlik görev yapacak. Polisin, Bursa ili hudutlarından itibaren maç öncesi, esnası ve sonrasını kapsayacak şekilde her türlü güvenlik tedbirini istihbarat ekipleri, MOBESE ekipleri ve normal çevik kuvvet ekipleriyle alınacak.

MUHTEMEL 11'LER

BursaSPOR

Yavuz

Ali

Serdar

İbrahim

Vederson

Altidore

Svensson

Ergic

Volkan

Batalla

Miller

BEŞİKTAŞ

Cenk

Hilbert

İbrahim Toraman

Sivok

Ekrem

Aurelio

Necip

Fernandes

Simao

Quaresma

Bobo

STAT: Bursa Atatürk

SAAT: 20: 00

HAKEM: Süleyman Abay

YAYIN: Lig TV ve Sporx. com Canlı Anlatım Servisi

Bursa DEPLASMANI BEŞİKTAŞ'A YARAMIYOR

Süper Lig'de Bursaspor ile oynadığı son 5 maçta 1 kez kazanan Beşiktaş 2 beraberlik, 2 yenilgi aldı. 2008-09 sezonunda oynanan 2 maç da 0-0 berabere biterken, Bursaspor'un şampiyon olduğu geçen sezon da İstanbul'da 3-2, Bursa'da 2-1 kazanan taraf Bursaspor olmuştu. Bu sezon ise İstanbul'da oynanan maçı Beşiktaş 1-0 galip bitirmişti. İki takım arasında toplamda oynanan 83 lig maçında Beşikaş 33 kez, Bursaspor 15 kez kazandı, 35 maç ise berabere sona erdi.

BEŞİKTAŞ'IN DALYA FIRSATI

Bu sezon toplamda 54 resmi maça çıkan Beşiktaş bu maçlarda 98 gol atıp 58 gol yedi. Beşiktaş bu maçlarda 29 galibiyet, 11 beraberlik, 14 yenilgi alırken kalan karşılaşmalarda 2 gol daha atarsa 100 gole ulaşacak.

BursaSPOR PENALTI ATAMADI

Süper Lig'de bu sezon geride kalan 31 haftada hakemler toplam 56 kez penaltı düdüğü çalarken, ligde yer alan 18 takım içerisinde penaltı kazanmayan tek takım Bursaspor oldu. Bu sezon henüz lehine hiç penaltı kararı verilmeyen yeşil-beyazlı takım geçen sezon ise toplam 4 penaltı kazanmış ve bu 4 penaltıyı da kaleci Ivankov gole çevirmişti. Bursaspor'un bu haftaki rakibi Beşiktaş ise bu sezon en çok penaltı golü atan üç takımdan biri oldu. Beşiktaş 7 penaltı atışında 6 gol buldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Atatürk Stadı'nda Çetin Mücadele! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.

  • Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    17:43 Bitexen Antalyaspor, Atakaş Hatayspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve çift kale maç ile tamamlandı. Maç, 21 Nisan Pazar günü saat 19.00'da Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanacak.

  • Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti
    17:37 Almus Kaymakamı Emre Çömen, masa tenisi birincisi öğrencileri ziyaret etti

    Almus Kaymakamı Emre Çömen, Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması'nda birinci olan Çevreli Şehit Abdullah Eymur Ortaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Çömen, öğrencilerle masa tenisi oynayarak hediyeler verdi. Ayrıca, Kaymakam Çömen, Ataköy, Çevreli ve Kınık Belediye Başkanlarını da ziyaret ederek başarılar diledi.


Advertisement