Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Atatürk\'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz

Karaosmanoğlu, yayınladığı bir mesajda, "Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 74'üncü yılında saygı ve minnetle anıyoruz" dedi

09.11.2012 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk'ü ebediyete uğurlamamızın ardından 74 yıl geçti. Ancak hâlâ vefat ettiği ilk günkü gibi sevgi ve saygıyla bütün yurtta anılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da bir mesaj yayınlayarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla anıyoruz" dedi.

CUMHURİYET İLELEBET YAŞAYACAKTIR

Ülkemizin, bağımsızlığımızın önderi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 74'üncü yılı sebebiyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajında şunları söyledi: "İnsanlar ölür, geride eserleri kalır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Atatürk'ün bize bıraktığı eşsiz bir eser olarak ilelebet yaşayacaktır. Hayatı; çöküşler, savaşlar, zaferler ve inkılaplarla geçti. Döneminin zor şartları onu çok yönlü bir insan yapmıştı. Erzurum Kongresinde: vatan bölünmez bir bütündür, diyerek, Mondros mütarekesi ve işgal kuvvetleri karşısında, tutarlı, kararlı ve emin bir duruş sergilemiştir.

EMANETE SAHİP ÇIKIYORUZ

Onun Sakarya Meydan Savaşı'nda dile getirdiği 'Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla sulanmadıkça terk olunamaz' sözü aynı zamanda Kurtuluş Savaşımızın da parolası olmuştur. Atatürk'ün bizlere bıraktığı emanete sahip çıkmaya ve Türkiye'mizi dünyaya öncü ve örnek bir ülke haline getirmeye var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü bu emanet, dün olduğu gibi bugün de çok çalışarak ülkemizi daha ileriye götürmek, daha ileri bir medeniyet kurabilmektir. Onun işaret ettiği, muasır medeniyetler üzerine çıkmak için, gece gündüz çalışıyoruz. 10 Kasım'ın 74'üncü yılında bu duygularla Ulu önder Atatürk'ü minnet ve şükranla anıyoruz"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk'ü Saygı ve Minnetle Anıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement