Atatürk'ün Aydın'a Gelişinin 87. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Aydın'a Gelişinin 87. Yıl Dönümü

Mustafa Kemal Atatürk'ün Aydın'a gelişinin 87. yıl dönümü törenle kutlandı.

03.02.2018 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Kemal Atatürk'ün Aydın'a gelişinin 87. yıl dönümü törenle kutlandı.

Aydın Valiliği önünde düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Yardımcısı Abdullah Aslan ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz Atatürk Anıtı'na çelenk koymasıyla başladı.

Program, daha sonra tren garında devam etti.

Atatürk'ün gelişini temsil eden ve istasyona yanaşan trenden, yöresel kıyafet giyen öğrenciler ellerinde Atatürk portresi, Türk bayrağı ve çiçeklerle inip Vali Yardımcısı Aslan'a Türk bayrağı verdi.

Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, yaptığı açıklamada, Atatürk'ün Aydın'a gelişinin 87. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

Günün önemine ilişkin düzenlenen şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediye verildi.

Törene, MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Süleyman Gürz, siyasi parti il ve ilçe başkanları ile kurum müdürleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Aydın'a Gelişinin 87. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement