Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.11.2017 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Dinç, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'nin mimarı olan Mustafa Kemal Atatürk'ün miras bıraktığı değerlerin, Türkiye'yi ve tüm dünyayı aydınlatmaya devam edeceğini belirtti.

Atatürk'ten kalan değerlerin Türk milleti ile el ele sürdürüleceğini vurgulayan Dinç, "Demokrasi, özgürlük, bağımsızlık ve cumhuriyet üzerinde yükselen bu değerler, ondan bayrağı devralan liderlerimiz ile birlikte geleceğin 'Güçlü Türkiye' ideasını, Türk milleti ile el ele, gönül gönüle sürdürecektir. 15 Temmuz 2016 tarihi, ülkemiz üzerinde oynanan hain planların sinsice devam ettiğini, bir ve beraber oldukça üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engelin olmadığını bir kez daha gösterdi." ifadelerini kullandı.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Benim naçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır" sözünü anımsatan Dinç, mesajında şunları kaydetti:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gelecek nesile karşı beslediği umuda ve onlardan beklentisine layık olabilmek için var gücümüz ile çalışıyor, yürekleri sevgi ve barış dolu, aydınlık bakışları ile geleceğimizin umudu çocuklarımızı milli hedeflerimiz doğrultusunda yetiştirmeye gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 'Yurtta Barış, Dünyada Barış' idealinin mümtaz temsilcisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, silah arkadaşlarının ve bağımsızlık mücadelesinin bütün kahramanlarının aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyor, onları özlem ve rahmet ile anıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi
    10:31 Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi

    Selçuk Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında Esnaf Masası kurulması talebi gündeme alındı. Ayrıca, diğer komisyon üyeleri de belirlendi.


Advertisement