Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı - Son Dakika
Güncel

Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

09.11.2017 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Muzaffer Aslan, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Arslan, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ölümünün 79. yıl dönümünde özlem ve şükran ile andıklarını ifade etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada çok büyük takdir kazanmış önemli bir şahsiyet olduğunu vurgulayan Arslan, şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, her zaman milletine ve gençliğe güvenen bir liderdi. Milletimiz her zaman olduğu gibi, cumhuriyetimize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edecek, Türkiye Cumhuriyeti bütün engellemelere rağmen tek yürek halinde tarihi yükselişini sürdürecektir. Atatürk, Gençliğe hitabesinde 'Ey Türk Gençliği, birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.… Ey Türk istikbalinin evladı, vazifen; Türk İstiklal ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.' demektedir. Gençliğe hitabesinde vatan, millet bilincini bir ulusa aşılayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 79. yılında saygı, sevgi ve minnet ile anıyoruz."

İl Başkanı Aslan ise mesajında, Cumhuriyetin kurucusu, büyük önder Atatürk'ü, ölümünün 79. yılında rahmetle, minnetle ve şükranla andıklarını dile getirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği çağdaş aydınlık yolda milletin tüm bireyleriyle kenetlenerek hareket ettiğini vurgulayan Aslan, şunları söyledi:

"Atatürk'ün göstermiş olduğu cumhuriyet kazanımlarının bilinciyle, bu yolda yürümeye devam ediyoruz. Hızlı değişimlerin ve çeşitli olayların yaşandığı dünyamızda, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ülke kalkınmasını sağlayarak, Türk Milletine yakışır şekilde, saygın, onurlu bir duruş sergileyerek, her şeyden önce iç huzuru sağlayarak hareket edeceğiz. Büyük Önderimiz Atatürk'ü, ölümünün 79. yılında bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 79. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement