Atatürk Üniversitesi'nden Karadeniz'e Araştırma Birimi - Son Dakika
Eğitim

Atatürk Üniversitesi'nden Karadeniz'e Araştırma Birimi

Atatürk Üniversitesi\'nden Karadeniz\'e Araştırma Birimi

Su Ürünleri Fakültesi'nin Karadeniz Uygulama ve Araştırma Birimi Trabzon'da hizmete açıldı.

24.06.2013 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ne ait Karadeniz Uygulama ve Araştırma Birimi Trabzon- Çarşıbaşı'nda hizmete açıldı.

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'ne ait Karadeniz Uygulama ve Araştırma Birimi Trabzon-Çarşıbaşı'nda hizmete açıldı.

5 katlı 900 m2 kapalı alana sahip binada; kantin, yemekhane, 2 adet dershane, 2 adet yatakhane (60 yataklı), 7 adet öğretim üyesi süiti, laboratuar, idari ofisler ve sosyal üniteler yer almakta.

Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammed Atamanalp, önümüzdeki günlerde yapılacak olan binanın su ürünleri sektörüne ve fakülteye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Atamanalp, "Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Karadeniz Uygulama ve Araştırma Merkezi binasının fakültemize devri aşamasında Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Yargıtay Üyesi Mustafa Kemal Özçelik'e, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul'a, binanın tadilat ve tefrişat aşamasındaki katkılarından dolayı; ülkemizin saygın işadamlarından Hacı Boydak'a (Boydak Holding), Aydın Gündoğdu'ya (Gündoğdu Mobilya), Fatih Yeşilbaş ve Gülşah Yeşilbaş Hanımefendiye, her aşamada çok sıcak desteklerinden dolayı Çarşıbaşı halkına en derin şükranlarımızı sunarız." dedi.

İHA

Kaynak: EgitimNerede.com

Son Dakika Eğitim Atatürk Üniversitesi'nden Karadeniz'e Araştırma Birimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement