Atb'den Kaymakamlara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Atb'den Kaymakamlara Ziyaret

Atb\'den Kaymakamlara Ziyaret

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Antalya’nın merkez ilçelerinin kaymakamlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

12.03.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Antalya'nın merkez ilçelerinin kaymakamlarına nezaket ziyaretinde bulundu.

ATB Meclis Başkanı Hüseyin Cahit Kayan, ATB Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Simav, ATB Meclis Üyeleri İbrahim Köseoğlu ve Ergin Civan'ın katıldığı ziyaretlerde, ATB Genel Sekreteri Tolgahan Alavant ve ATB Danışmanı Ahmet Erol Köksalan da hazır bulundu.

ATB heyeti ilk olarak Aksu Kaymakamı Veysel Özgür'ü ziyaret etti. Aksu'nun vizyon bir projeye ihtiyacı olduğunu belirten Ali Çandır, EXPO 2016 Antalya'ya giden yolun Aksu'dan geçtiğini, bu nedenle Aksu'nun önemli bir ilçe olduğunu söyledi. Aksu'nun yeni gelişen bir ilçe olduğunu belirten Özgür, "Aksu'yu programlı şekilde planlamalıyız. Aksu bakir bir alan, profesyonel bir yaklaşımla Aksu dizayn edilmeli. Buraya gelen kendini farklı hissetmeli" dedi.

ATB heyeti daha sonra Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül'ü ziyaret etti. Ali Çandır, ATB'nin çalışmaları hakkında Baygül'e bilgi verirken, OSB ve bir çok tarım arazisini içinde barındıran Döşemealtı'nın iyi planlanması gerektiğini vurguladı. Döşemealtı'nın gelecek vaat eden bir ilçe olduğunu belirten Kaymakam Baygül, ATB Heyetine ziyareti nedeniyle teşekkür etti.

ATB heyeti, Kepez Kaymakamı Savaş Tuncer'i de ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, yoğun göç alan Kepez'in iyi planlanması gerektiğini kaydetti. Şehrin yatay büyümesinin durdurulması gerektiğini belirten Çandır, Kepez'in önemli bir ilçe olduğunu, bölgedeki yapılaşma konusunda dikkatli davranılmasını istedi. Kepez'in yoğun göç alan bir ilçe olduğunu vurgulayan Kaymakam Tuncer, buradaki göç olgusunun iyi yönetilmesi gerektiğini kaydetti.

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik'i ziyaret eden ATB heyeti, burada çevre konusunu görüştü. ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, özellikle taş ve mermer ocakları ruhsatlandırılması konusunda daha dikkatli davranılmasını istedi. Konyaaltı'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahiline ev sahipliği yaptığını belirten Çandır, "Konyaaltı çok kıymetli bir bölge. Burada çevreye duyarlı yatırımlar şart" dedi. Kaymakam Keklik, ATB'nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, ziyareti nedeniyle ATB heyetine teşekkür etti.

ATB heyeti son olarak Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u ziyaret etti. YÖREX, Zeytinpark Projeleri hakkında Arısoy'a bilgi veren Çandır, özellikle istihdam konusunda birlikte neler yapılabileceğini konuştu. Kaymakam Arısoy da kentin gelişiminde STK'ların çalışmalarına ihtiyaç olduğunu belirterek, ATB ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atb'den Kaymakamlara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement