Atb Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Atb Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Antalya Ticaret Borsası (ATB), organ seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı.

12.04.2018 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Ticaret Borsası (ATB), organ seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptı.

ATB'den yapılan açıklamaya göre, ATB Meclisi, en yaşlı üye Yusuf Karasu'nun başkanlığında toplandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Karasu, ATB meclisinin hayırlı olmasını diledi.

Meclis başkanı ve başkanlık divanı seçiminin yapıldığı mecliste, Erdoğan Ekinci ATB Meclis Başkanı olarak seçildi.

Meclis başkan yardımcılıklarına Abdullah İnan ile Murat Köseoğlu seçilirken, Tuncay Özden katip üye oldu. Mecliste, hesapları inceleme komisyonuna Hakkı Ergin Civan, Ragıp Gök, Sedat Ekici seçildi.

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, seçimlerin, Antalya Ticaret Borsası'nın bir asra yaklaşan kurum birikimi, köklü geleneği ve görgüsüne yakışır bir şekilde tamamlandığını belirtti. Seçim sürecinde demokratik hakkını kullanarak, sandık başına giden, oy kullanan tüm üyelere teşekkür eden Çandır, Borsa organlarında görev alan üyeler ve personele de teşekkür etti.

Görevde oldukları dönemde Antalya'nın tarımsal üretimi ve tarımsal ticaretinin gelişmesine katkı sağladıklarını aktaran Çandır, şunları kaydetti:

"Memleketimizin taşına, toprağına, suyuna, havasına ve nihayet tarımına sahip çıkmaya ve geliştirmeye odaklandık. Kentin geleceği üzerine kafa yorduk, üzerimize vazife edindiğimiz tüm işlerde yönetim kurulumuzla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çalışmalarımızda Borsamız kurumsal kimliğini hep ön planda tuttuk.

Birlikte hareket etmenin gücüne inandık, ortak akılla çalıştık. Kurumsal görüşlerimizi paylaşırken yapıcı olmaya özen gösterdik. İnandığımız doğruları kurum kimliğine yakışır bir şekilde ifade ettik, eleştirdiğimiz konulara çözüm önerisi getirdik. Ne mutlu bizlere ki sözlerimiz karşılık buldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atb Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement