Ateş ve Buzullar Ülkesi İzlanda'ya Fotoğraf Gezisi - Son Dakika
Güncel

Ateş ve Buzullar Ülkesi İzlanda'ya Fotoğraf Gezisi

Ateş ve Buzullar Ülkesi İzlanda\'ya Fotoğraf Gezisi

Dünyanın Renkleri tarafından, 40 Renk Fotoğraf Projesi başlığıyla düzenlenen fotoğraf turları, 11 – 16 Şubat tarihlerindeki İzlanda gezisi ile devam ediyor.

14.01.2014 08:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Kutbu'nun yanı başında, vahşi doğa manzaralarıyla tanınan ateş ve buzullar ülkesi İzlanda'ya düzenlenen seyahat, fotoğraf sanatçısı Muammer Yanmaz eğitmenliğinde gerçekleşecek. Katılımcıların, dünyaca ünlü Blue Lagoon'u ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Thingvellir Ulusal Parkını da kapsayan gezi programı boyunca çektiği fotoğraflardan oluşturulan bir seçki, 40 Renk Fotoğraf Projesi kapsamında sergilenecek.

Avrupa'nın bir parçası sayılmakla birlikte, sosyal ve coğrafi olarak, kıtanın diğer ülkelerinden çok farklı özellikler gösteren İzlanda'ya yapılacak bu fotoğraf yolculuğu; buzullar, fiyordlar ve çağlayanların oluşturduğu vahşi doğasıyla görkemli manzaralar vaat ediyor. Gezide, siyah lavlardan ve kırmızı sülfür katmanlarından oluşan, aralarından mavi renkli sıcak suların fışkırdığı, rengarenk, engebeli bir yeryüzü parçasının tüm doğal güzelliklerine tanıklık edilecek.

Tur programı boyunca, görkemli buzullar ve fiyordlar, baş döndürücü yüksekliklerden akan çağlayanlar, balinalar, değişik kuş türleri tarafından mesken tutulmuş dik yarlar ve yemyeşil vadiler görülecek. Dünyanın en kuzeyindeki başkent olan ve "dumanların koyu" anlamına gelen Reykjavik de, dokunulmamış doğası içinde yer alan meydanları ve sakin yaşam tarzıyla, adanın kent yaşamıyla tanışma fırsatı sunuyor. Diğer Dünyanın Renkleri seyahatlerinde olduğu gibi, bu turda da tüm yemekler ve geziler ücrete dahil.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ateş ve Buzullar Ülkesi İzlanda'ya Fotoğraf Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement