Atıcılar 12'den Vurdu - Son Dakika
Spor

Atıcılar 12'den Vurdu

Atıcılar 12'den vurduBURSA - Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi'nde düzenlenen Atıcılık ve Trap Yarışması atıcılık tutkunlarını bir araya getirdi.

24.07.2017 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atıcılar 12'den vurdu

BURSA - Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi'nde düzenlenen Atıcılık ve Trap Yarışması atıcılık tutkunlarını bir araya getirdi.

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Atıcılık ve Trap Yarışması, nefes kesti. Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü iş birliğiyle düzenlenen yarışmaya Bursa genelindeki 8 avcılık ve atıcılık kulübünden toplam 90 sporcu katıldı. Takımlar, ferdiler ve yıldızlar olmak üzere 3 farklı kategoride gerçekleştirilen müsabakalara katılan yarışmacıların her biri 25 atış yaptı. Gruplarında 20 ve üzeri isabetli atış yapan yarışmacılar finale yükseldi. Büyük çekişmenin yaşandığı final mücadeleleri sonunda Takımlar kategorisinde Gürsu Avcılar ve Atıcılar Kulübü birinci oldu. Ferdiler kategorisinde Mesut Ülker birinciliği elde ederken, Yıldızlar kategorisinde ise Emir Tülek şampiyonluğa ulaştı.

Dereceye giren sporculara ödüllerini takdim eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Demirtaş Barajı'nın hemen yanında doğayla iç içe bir bölgede toplam 31 bin 500 metrekare toplam alan üzerine inşa ettiğimiz Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisi'ni atıcılık sporuna gönül veren vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlk olarak yer teminini yaptığımız bu tesisin alt yapısını da tamamlayarak modern bir tesise dönüştürdük. Bu tesisim işletmesini de Demirtaş Avcılık ve Atıcılık Kulübü'ne verdik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Osmangazi Belediyesi Atıcılık ve Trap Yarışması ile atıcılık sporuna gönül verenleri bir araya getirdik. Yarışmaya 8 kulüpten toplam 90 sporcu katıldı. Sporcular burada doğayla iç içe bir ortamda yarışarak güzel bir gün geçirme olanağı da buldu. Bu yarışmayı her yıl düzenlemeye devam edeceğiz. Yarışmaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum. Gerçekten çok güzel ve çekişmeli bir yarışma oldu" dedi.

Ödül töreninin ardından poligondaki yerini alan Başkan Dündar, yaptığı isabetli atışlar ile atıcılık sporundaki hünerini sergiledi.

Atıcılar 12\'den Vurdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Atıcılar 12'den Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Bursaspor, Zonguldak Kömürspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Bursaspor, TFF 2. Lig'in 33. haftasında deplasmanda konuk olacağı Zonguldak Kömürspor maçı öncesi antrenmanlarını sürdürdü. Teknik direktör Ümit Şengül gözetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, pas oyunları ve sonuçlandırma çalışmalarıyla hazırlıklarını tamamladı.

  • Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:59 Sivasspor, Fatih Karagümrük maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kondisyon çalışması yaptı. Uygun, zor bir maçın kendilerini beklediğini belirterek, taraftarın desteğinin önemine vurgu yaptı.

  • Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı
    18:51 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Genel Kurul Sonrası Ne Yapacaklarını Açıkladı

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.


Advertisement