Atık Sular Arıtıldıktan Sonra Marmara Denizi'ne Bırakılacak - Son Dakika
Yerel

Atık Sular Arıtıldıktan Sonra Marmara Denizi'ne Bırakılacak

Atık Sular Arıtıldıktan Sonra Marmara Denizi\'ne Bırakılacak

Tekirdağ'daki fabrikalarda Ergene Nehri'ne bırakılan sular arıtıldıktan sonra derin deşarj yoluyla Marmara Denizi'ne bırakılacak.

23.11.2012 08:48  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'daki fabrikalarda Ergene Nehri'ne bırakılan sular arıtıldıktan sonra derin deşarj yoluyla Marmara Denizi'ne bırakılacak.

Organize Sanayi Bölgelerinin Atıksu Arıtma Tesisleri'nin yapım çalışmaları ve bu doğrultuda Marmara Denizi ve Ergene Derin Deniz Deşarjı çalışmaları ile ilgili yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantı, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Vali Ali Yerlikaya'nın başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından konu ile ilgili olarak hali hazır çalışmalar ile ilgili sunum yapıldı. Proje ile birlikte fabrikalardan çıkan atık sularının modern arıtma tesislerinde arıtıldıktan sonra bir yerde toplanarak yer altına döşenecek borularla birlikte Ergene Nehri yerine Marmara Denizi'ne bırakılması öngörülüyor.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı, Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve oda başkanları, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ceyhan ve diğer daire amirleri ile sanayiciler katıldı.

23.11.2012 08: 27: 01

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atık Sular Arıtıldıktan Sonra Marmara Denizi'ne Bırakılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement