Atiker Konyaspor, Ukraynalı Yevhen Opanasenko'yu Kadrosuna Kattı - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor, Ukraynalı Yevhen Opanasenko'yu Kadrosuna Kattı

Atiker Konyaspor, Ukraynalı Yevhen Opanasenko\'yu Kadrosuna Kattı

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Ukrayna Premier Lig takımlarından Zorya Luhansk oyuncusu Yevhen Opanasenko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

18.07.2018 19:24  Güncelleme: 00:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Atiker Konyaspor, Ukrayna'nın Premier Lig takımlarından Zorya Luhansk oyuncusu Yevhen Opanasenko ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün asbaşkanı Osman Koçak, Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen imza töreninde, 27 yaşındaki defans oyuncusu ile anlaşmaya varıldığını söyledi.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Opanasenko'nun Avrupa kupalarında ciddi tecrübesi olduğuna dikkati çeken Koçak, "Opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2+1 yıllık sözleşme imzalamış bulunuyoruz. Her iki ayağını da iyi derecede kullanabilen futbolcumuz Ukrayna Premier Lig'inde 177 maçta görev yaptı ve 9 gole imza attı. Önümüzdeki sezon Konyaspor'umuza önemli katkılarda bulunacağına inanıyoruz." diye konuştu.

"BURADA FORMA GİYECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

Opanasenko ise yeşil-beyazlı ekibi Avrupa Ligi maçlarından tanıdığını ifade ederek, "Son derece dirençli bir takım olduğunu görmüştüm. Burada forma giyeceğim için çok heyecanlıyım. Takıma katkı sağlayıp yeniden Avrupa'ya gidebilmek için diğer arkadaşlarımızla bütün gücümüzle çalışacağız." dedi.

Yevhen Opanasenko, Atiker Konyaspor'da 39 numaralı formayı giyecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor, Ukraynalı Yevhen Opanasenko'yu Kadrosuna Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hakan: oyuncuya söyleyin, dikkat etsin sonra parasını ödemezler eee... ne de olsa "konyaspor" 0 5 Yanıtla
  • murat: hakan kardeşim konyaspordan ne gibi bir alacağın kaldı. bizim kimseye delikli kuruş borcumuz olmaz öderiz. sen kimin tarafındaysan oradan aynaya bak. burda çamur at izi kalsın yapma. 3 0 Yanıtla

Advertisement