Atiker Konyaspor, Marko Jevtovic'i Renklerine Bağladı - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor, Marko Jevtovic'i Renklerine Bağladı

Atiker Konyaspor, Sırbistan'ın Partizan takımında forma giyen 24 yaşındaki Sırp futbolcu Marko Jevtovic ile sözleşme imzaladı.

19.07.2018 17:14  Güncelleme: 00:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atiker Konyaspor, Sırbıstan'ın Partizan takımında forma giyen Marko Jevtovic ile sözleşme imzaladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda düzenlenen imza törenine ikinci başkan Selçuk Aksoy, başkan yardımcısı Abbas Kılıç, asbaşkan Osman Koçak katıldı. Törende konuşan Selçuk Aksoy "Atiker Konyaspor'umuz için son derece önemli bir ismi kadromuza dahil ettik. Marko Jevtovic genç yaşına rağmen takımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ön elemelerinde ve UEFA Avrupa Ligi gruplarında forma giydi. Fizik avantajını iyi kullanabilen, mücadeleci, pes etmeyen aynı zamanda topu oyuna iyi sokabilen ve son 2.5 sezonda 150'ye yakın maçta forma giyen devamlılığı olan bir futbolcu. Bugün burada 2+1 yıllık bir sözleşme imzaladık. Kendisinin bu dönem içinde kulübümüze büyük katkıları olacağına inanıyoruz. Bu vesileyle Marko'ya hoş geldin diyor her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

Atiker Konyaspor, Marko Jevtovic'i Renklerine Bağladı

"BURADA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Atiker Konyaspor'da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Marko Jevtovic, "Büyük bir takımdan başka büyük bir takıma geldim. Kariyerimi burada daha da geliştirmek istiyorum ve antrenmanlara katılıp maçlara çıkmak için sabırsızlanıyorum. Vücuduma ve sağlığıma çok önem veriyorum. Eski takımımda çok iyi bir sağlık ekibimiz ve fiziksel kondisyoner hocalarımız vardı. Onlarında büyük yardımı oldu. Çünkü orada olduğum zaman zarfı içerisinde birçok maç oynadık. Lig maçları olsun kupa maçları olsun, Avrupa'da da yer aldık. Böylelikle kazanma ruhunu da bir şekilde ben de edinmiş oldum. Bu ruhu burada da aynı şekilde göstermek istiyorum. Buraya gelmemin en önemli nedenlerinden bir tanesi de Konyaspor hedefleri olan büyük bir takım. Son iki senedir Avrupa'da yer almıştı ve bu sene de Avrupa'da yer alma gibi büyük bir hedefi var. Takımımızın tıpkı bende olduğu gibi kazanma ruhu çok baskın. Ben de özellikle Türkiye Ligi'nde yer almak istiyorum. Eminim ki Konyaspor bu sezon ligin zirvelerinde bir yerde olacak ve Avrupa'ya gitmeyi başaracak. Buraya gelmeden önce taraftarın mükemmelliğini görme fırsatım oldu. Her maçta gelip takımı destekliyorlar. Önceki takımımda da böyleydi. Nereye gidersek gidelim bizden desteklerini esirgemiyorlardı. Biliyorsunuz ki bir futbolcu için sevilmek, desteklenmek çok önemlidir. Onların bu desteklerinin takıma kazanma yolunda çok itici bir güç olacağına inanıyorum." diye konuştu.

Atiker Konyaspor, Marko Jevtovic\'i Renklerine Bağladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor, Marko Jevtovic'i Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Realist: kenyalılar ne sevinmiştir şimdi xD 1 1 Yanıtla
  • ahmet mert: maşallah çekemeyenimiz ne kadar çok eeee normal anadoluda 1 yılda 2 büyük kupa kaldıran bir konyaspor var başkada yok..... 1 0 Yanıtla
  • REALİST: KENYALILAR İLE NE ALIP VEREMEDİĞİN VAR ? 0 1 Yanıtla
  • Gonyalı: kına lazım mı 0 0 Yanıtla
  • REALİST: BU ARADA NİCKİMİ NİYE ÇALDIN 0 0 Yanıtla
  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.

  • Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti
    22:05 Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu 2023'te büyük başarılar elde etti

    Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, 2023 yılını tarihi başarılarla kapattıklarını ve 2024'te ulusal ve uluslararası şampiyonalarda büyük madalyalar peşinde olacaklarını belirtti. Akyüz, federasyonun geçen yıl Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yaparak takım halinde Avrupa şampiyonu olduğunu ve Dünya Wushu Kung Fu Şampiyonası'nda da dünya takım şampiyonluğunu elde ettiklerini söyledi. Ayrıca, Çin'de yapılacak olan dünya şampiyonasına milli takımı göndereceklerini ve 2024 Avrupa Şampiyonası'na da takım oluşturduklarını belirtti.

  • A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak
    22:01 A Milli Kadın Hentbol Takımı Karadağ ve Sırbistan maçlarına galibiyet için çıkacak

    A Milli Kadın Hentbol Takımı Başantrenörü Costica Buceschi, Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Buceschi, takımın Avrupa Şampiyonası'na katılma hedefine ulaşmak için iyi bir oyun sergileyeceklerini belirtti. Milli hentbolcular da Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi tek hedef olarak görüyor ve seyircinin desteğinin önemini vurguluyor.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.


Advertisement