Atiker Konyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Atiker Konyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Göze hoş gelen güzel bir futbol oynadık.

10.11.2018 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Göze hoş gelen güzel bir futbol oynadık. Oynadığımız oyunla 3 puanı hak ettik" ifadelerini kullandı.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, MKE Ankaragücü'nü 2-0 yendikleri maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Çalımbay, maçı kazanmayı hak ettiklerini belirterek, "12 maç oynadık. 12 maça baktığınızda bizim kötü oynadığımız maç sayısı çok azdır. Bugün de maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Her türlü pozisyonu yakaladık. Biz daha önce de böyle oynadığımız maçlarda oyunumuzu sonucu yansıtamamıştık. Ama bugün iyi oyunu sonuca da yansıttık. Artık iyi oyunumuzun karşılığını almamız gerekiyordu ve bunu da başardık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Arkadaşlarımızı kutluyorum. 12 maça baktığımız zaman bu maçlardan aldığımız dersler vardı. Bazı maçlarda oyuncu eksiklerimiz vardı ve bazı maçlarda bu oyuncuların eksikliklerini yaşadık. Bugün de oyuncu eksikliklerimiz vardı. Bugün bizim için önemli olan bu maçı kazanmaktı. Herkes gerekeni yaptı. Göze hoş gelen güzel bir futbol oynadık. Takımımı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyetti. Zamanında gelen bir galibiyetti. Kalan 5 maçımızı en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

KARTAL: "PUAN ALAMADIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ"

Puan alamadıkları için üzgün olduklarını belirten MKE Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Bugün buraya en az 1 puan almayı, alabiliyorsak her maç olduğu gibi 3 puan alıp evimize dönmeyi amaçlıyorduk. İlk devre çok da istediğimiz gibi, kendimiz gibi oynayamadık. Coşkumuz yoktu. Buna rağmen oyunu tutmasını bildik. Rakibe birkaç tane pozisyon verdik. Bizim de bir tane net pozisyonumuz vardı. İkinci yarıya biraz daha coşkulu başladık. Biraz daha maça tempo koymamız gerektiğini bu maçtan puan almak istiyorsak biraz daha istememiz gerektiğini, biraz daha disiplipli, mücadeleci oynamamız gerektiğini konuştuk. Her şey iyi giderken hemen ikinci yarının başında bir pozisyonunuz var. Bir tane yüzde yüz pozisyonumuzun verilmediğini söylendi. 'VAR' sistemi varsa, neden 'VAR' sistemine gidilmedi? Yüzde yüz penaltımız verilmedi. Oyunu dengeledik derken kendi kalemize şanssız bir gol attık. Bu golden sonda takımım en azından bir gol atıp maçı berabere getirmek isterken ikinci golü yedik. Sonuçta bugün buradan puan alamadık, üzgünüz. Konyaspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar dilerim" diye konuştu.

"AVRUPA LİGİ HEDEFİMİZ YOK"

Avrupa Ligi hedeflerinin de olmadığını ifade eden İsmail Kartal, "Bizim Avrupa gibi bir hedefimiz olmadı. Bugüne kadar böyle konuşarak çıtayı yukarıda tutmuyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var bu sene güzel ve rahat bir sezon geçirip ligde kalıcı olabilmek. Bugün Atamızın 80'inci ölüm yıl dönünümü. Ülkemizin başı sağolsun. Onu özlemle anıyoruz. Güzel bir forma oldu. Güzel olan formamızın içinde başta ben olmak üzere yeterli derecede mücadele edemediğimizi düşünüyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Atiker Konyaspor - Mke Ankaragücü Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı
    09:52 Samsunspor, lider Galatasaray dışında tüm takımlardan puan aldı

    Samsunspor, Süper Lig'de bu sezon en az iki kez karşılaştığı 13 takım arasından sadece lider Galatasaray'dan puan alamadı. Karadeniz temsilcisi, diğer rakiplerinden en az 1 puan alarak formda bir görüntü sergiledi. Kalan 6 haftada ise Samsunspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Konyaspor, Alanyaspor ve Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Eğer bu takımlardan en az 1 puan alabilirse, sezonu 18 takımdan puan alarak tamamlamış olacak.

  • Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak
    09:49 Muğla'nın Kızları Hokey Takımı Alanya'da Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkacak

    Muğla'nın Kızları Hokey takımı, Türkiye Süper Lig Şampiyonası için Alanya'da mücadele edecek. 4 gün sürecek olan karşılaşmalarda, A ve B gruplarındaki takımlar birbirleriyle mücadele edecek. Menteşe Ege Yıldızları Antrenörü Serkan Şen, açık alanda da şampiyon olmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı
    09:44 Düzceli sporcular Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında finale kaldı

    Bursa'da düzenlenen Oryantiring Grup Birinciliği yarışmalarında Düzceli sporcular, Genç Erkekler A kategorisinde birinci ve ikinci olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

  • Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı
    09:36 Erzincanlı Sporcular Avrupa Şampiyonasında Bronz Madalya Kazandı

    Erzincanlı milli sporcular Bengisu Erçetin ve Nazlıcan İnci, Avrupa Büyükler Badminton Şampiyonası'nda çiftler kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye'nin tarihindeki ilk Avrupa şampiyonası madalyasını elde etti. Sporcular, Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Vali Hamza Aydoğdu, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.


Advertisement