Atıksu ve Evsel Katı Atık Toplama Ücretlerinde Düzenleme - Son Dakika
Yerel

Atıksu ve Evsel Katı Atık Toplama Ücretlerinde Düzenleme

Pınarhisar Belediyesinden yapılan açıklamada, atıksu ve evsel katı atık toplama ücretlerinde düzenlemeye gidildiği belirtildi.

01.01.2012 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pınarhisar Belediyesinden yapılan açıklamada, atıksu ve evsel katı atık toplama ücretlerinde düzenlemeye gidildiği belirtildi.

Pınarhisar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, 27 Ekim 2011 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren, "Atıksu Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik Hükümleri" çerçevesinde, atıksu ve evsel katı atık toplama bedellerinin tam maliyet hesabına göre vatandaşlardan toplanmasının 2011 yılı Kasım ayından itibaren uygulandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, Pınarhisar Belediyesi Meclisi'nin 13 Aralık 2011 tarihinde aldığı karar doğrultusunda atıksu ve evsel katı atık toplama ücretlerinin bugünden itibaren su faturalarına yansıtılacağı, su abonesi olmayan mükelleflerden de katı atık toplama ücretinin emlak/çevre temizlik vergisi ile birlikte tahsil edileceği kaydedildi.

- KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Atıksu ve Evsel Katı Atık Toplama Ücretlerinde Düzenleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement