Atılay Canel: "İyi bir takımı yendik" - Son Dakika
Güncel

Atılay Canel: "İyi bir takımı yendik"

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Konyaspor karşısında aldıkları galibiyeti Karagümrük taraftarına armağan ettiklerini belirterek, iyi bir takımı yendiklerini söyledi.

30.04.2022 19:18  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Konyaspor karşısında aldıkları galibiyeti Karagümrük taraftarına armağan ettiklerini belirterek, iyi bir takımı yendiklerini söyledi.

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atılay Canel, Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor'a karşı 2-1 galip geldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Oyuna istediğimiz gibi başlayamadıklarını belirterek sözlerine başlayan Atılay Canel, "Hiç olmayacak bir pozisyonda gol yedik. Bunun için de ikinci devre oyuncu değişikliğine gittik. Yaptığımız oyuncu değişikliği maçın şeklini değiştirmeye faydası oldu. Bu galibiyeti Karagümrük taraftarlarına hediye ediyoruz. Bayramı iyi bir şekilde geçirmiş olacağız. Biz 4 sene önce de söylemiştik. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda inşallah sezon sonunda da yolumuz Avrupa olur diye düşünüyoruz. Konyaspor'a da bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum. İyi bir takımı yendik düşüncesindeyim. Konyaspor uzun zamandır kendi sahasında mağlup olmamıştı. Yendiğimiz için de mutluyuz" diye konuştu.

(Enver Furkan Çelebioğlu - İbrahim Yetkin/İHA)

Atılay Canel: "İyi bir takımı yendik"
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atılay Canel: 'İyi bir takımı yendik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement