Atılımcı İşadamları Derneği'nden Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Atılımcı İşadamları Derneği'nden Doğan'a Ziyaret

Atılımcı İşadamları Derneği\'nden Doğan\'a Ziyaret

Atılımcı İşadamları Derneği Başkanı Yasin Akyol ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

01.01.2018 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atılımcı İşadamları Derneği Başkanı Yasin Akyol ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Atılımcı İşadamları Derneği (ATİK) Başkanı Yasin Akyol ve yönetim kurulu üyeleri Hasan Kaya ve Doğukan Çağlayan'ı makamında ağırlayarak çeşitli istişarelerde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Doğan, Türk işletmecilerin istihdam sağlayarak ülke ekonomisine katkı sağlamalarının önemini vurgulayarak, "Gençlik, işadamlığı, girişimcilik, atılımcılık bunlar bir araya topladığınızda ülkemiz adına ortaya güzel tablolar çıkar. Sizlerin enerjisine bizim de, ülkemizin de ihtiyacı var. Sizlerin başarısı bizim başarımız olacaktır. Markalar üretmeliyiz. Dünyadaki ülkeler mücadelesinde artık markalar yarışıyor, şehirler markalaştırılıyor. Artık ülkelerin adından önce şehirler geliyor. Biz de şehrimizi, İzmit'i markalaştırmaya çalışıyoruz. İzmit, Türkiye'de marka şehirdir" dedi.

Türkiye'nin sağlık alanında Avrupa ülkelerinden daha ileri bir seviyede olduğunu ifade eden Doğan, Bazı konularda ileri gitmiş ve gelişmiş bir şehirde yaşıyoruz. Özellikle sağlık alanında birçok Avrupa ülkesinden daha da ilerdeyiz. Eskiden tedavi için yurt dışına gidiliyordu şimdi ise yurt dışından ilimize geliyorlar. Şehrimizde hızla büyümenin getirdiği bir nüfus yoğunluğu, alt yapının, üst yapının buna yetişememesi gibi eksiklerimiz olabiliyor. Otopark ve trafik ciddi bir sorun. Çünkü yollar dar, eski bir şehir. Yolların açılması kısa vadede mümkün değil. Daha yaşanabilir, sorunları en aza indirilmiş, her şeyi ile marka olmuş, örnek alınan bir İzmit için gece gündüz çalışıyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Atılımcı İşadamları Derneği'nden Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement