Atilla Kavdır Kollarıyla Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Atilla Kavdır Kollarıyla Defnedildi

Atilla Kavdır Kollarıyla Defnedildi

Varsak Merkez Camiine götürüldü.

04.05.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'daki evinden alınan Atilla Kavdır'ın cenazesi, Merkez Kepez ilçesine bağlı Varsak Mahallesinde bulunan

Varsak Merkez Camiine götürüldü. Kavdır, kılınan cenaze namazından sonra Varsak Mezarlığında kollarıyla birlikte toprağa verildi. Cenazenin taşınması sırasında akrabaları çiçeklerle süslenmiş

tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenaze töreninde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de hazır bulunurken, Kavdır'ı belediyedeki mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atilla Kavdır Kollarıyla Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çukurova'da Üretilen Turp, Ispanak ve Pırasa Malatya İçin Hasat Ediliyor
    10:57 Çukurova'da Üretilen Turp, Ispanak ve Pırasa Malatya İçin Hasat Ediliyor

    Çukurova'nın bereketli topraklarında yetişen turp, ıspanak ve pırasa, deprem bölgesi Malatya için hasat ediliyor. Kadınlar Ramazan ayında zorlu mesailerini sürdürerek ürünleri toplarken, erkekler ise nakliye işlemleriyle uğraşıyor. Ürünler tazyikli sularda yıkanarak Malatya'ya sevk ediliyor.

  • Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Yaşayan Kütüphane Projesiyle Yazarlık Atölye Çalışması Gerçekleştirdi
    10:56 Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Yaşayan Kütüphane Projesiyle Yazarlık Atölye Çalışması Gerçekleştirdi

    Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü, Yaşayan Kütüphane Projesi kapsamında öğrencilerin düşünme ve yazma becerilerini geliştirmek için Yazarlık Atölye çalışması düzenledi. Okul Öncesi ve Çocuk Kitapları Yazarı Bilge Sunay Sönmez tarafından gerçekleştirilen atölye çalışmasına Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın da katıldı.

  • Muş ve Hakkari'de Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Sürdürdü
    10:55 Muş ve Hakkari'de Karla Mücadele Ekipleri Çalışmalarını Sürdürdü

    Muş ve Hakkari'de karla mücadele ekipleri, metrelerce karın bulunduğu yollarda çalışmalarını sürdürdü. Muş'ta 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler grup köy yolunu açmak için çalışma başlatan ekipler, Çavuştepe mevkisinde kar kalınlığının 7 metreye ulaştığı zorlu bir bölgede ilerlemekte güçlük çekti. Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ise ekipler, 5 metreyi bulan kar kalınlığına rağmen üs bölgelerinin yollarını açmak için çalışmalarını sürdürdü.

  • Adana'da kamyonet çalan çift kamerada
    10:55 Adana'da kamyonet çalan çift kamerada

    Adana'da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı. Kamyoneti çalan çift, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerle tespit edildi.

  • Troya Müzesi'ne ait dijital dergi araştırmacıların hizmetine sunuldu
    10:54 Troya Müzesi'ne ait dijital dergi araştırmacıların hizmetine sunuldu

    Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye köyünde bulunan Troya Müzesi, Troy Museum Journal adlı dijital dergiyi araştırmacıların kullanımına sundu. Dergi, müzecilik, arkeoloji, tarih, sanat tarihi, etnografya, sosyoloji, coğrafya, edebiyat tarihi, felsefe tarihi ve kültürel çalışmalara ait içerikler içermektedir. Amacı, bilimsel araştırmaların ve çalışmaların yayınlanması ve araştırmacılarla paylaşılmasıdır. Derginin ilk sayısı yayınlanmış olup, ikinci sayısı eylül ayında yayınlanacak ve yılda iki sayı olarak devam edecektir. Troya Müzesi, derginin uluslararası platformlarda da taranmayı hedeflemektedir.

  • MHP'li Baki Ersoy, Sarız'a 2. Etap TOKİ müjdesini verdi
    10:54 MHP'li Baki Ersoy, Sarız'a 2. Etap TOKİ müjdesini verdi

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Cumhur İttifakı kapsamında MHP'nin aday çıkardığı ilçelerde çalışmalarına devam ediyor. Ersoy, Sarız İlçesine yapılacak olan 2. Etap TOKİ konutlarıyla ilgili müjdeyi sosyal medya üzerinden duyurdu.

  • Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Tutuklama
    10:53 Ankara'da Kuyumcu Soygunu: 2 Tutuklama

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenleyen 2 kişi ile onlara yardım eden 1 kişi tutuklandı. Şüpheliler, kuyumcudan çok sayıda ziynet eşyası çaldıktan sonra olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, şüphelilerin İstanbul'a kaçtığını tespit etti ve eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, çalınan eşyalar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, adli işlemlerin ardından tutuklandı.

  • Erzincan'da Huzur İçin Erzincan Projesi kapsamında 'Birlikte Emniyetteyiz' paneli düzenlendi
    10:53 Erzincan'da Huzur İçin Erzincan Projesi kapsamında 'Birlikte Emniyetteyiz' paneli düzenlendi

    Erzincan Valiliği himayesinde yürütülen Huzur İçin Erzincan Projesi kapsamında, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Erzincan Emniyet Müdürlüğü iş birliği ile 'Birlikte Emniyetteyiz' paneli düzenlendi. Panele Rektör Prof. Dr. Akın Levent, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt ve diğer yetkililer katıldı. Panelde erken yaşta evlilik, aile içi şiddet, siber suçlar ve kadın destek hattı gibi konular ele alındı.

  • İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada
    10:51 İzmit'te Lokomotif Çocuk Köyü'nde Eğlence ve Eğitim Bir Arada

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit'te kurulan Lokomotif Çocuk Köyü'nde çocuklar hem eğleniyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. Köyde düzenlenen etkinlikler arasında sahne gösterileri, yarışmalar ve atölyeler yer alıyor. Ayrıca, çocuklar ve ebeveynler için psikolojik danışmanlık hizmeti de sunulacak.


Advertisement