Atlarla Karşılanan Bahçeli'ye İlginç Hediye - Son Dakika
Güncel

Atlarla Karşılanan Bahçeli'ye İlginç Hediye

Atlarla Karşılanan Bahçeli\'ye İlginç Hediye

Toplu açılış törenine katılmak üzere Manisa’nın Alaşehir ilçesine gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilçe girişinde atlı bir grup tarafından karşılanırken, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Bahçeli’ye teber hediye etti.

23.11.2017 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplu açılış törenine katılmak üzere Manisa'nın Alaşehir ilçesine gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilçe girişinde atlı bir grup tarafından karşılanırken, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban Bahçeli'ye teber hediye etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir dizi toplu açılış törenine katılmak üzere Manisa'ya geldi. Manisa'nın Selendi ilçesindeki toplu açılış töreninden sonra Bahçeli, Manisa'nın Alaşehir ilçesine geldi. Bahçeli burada ellerinde geçmişteki Türk devletleri ve Türk boylarının bayrakları olan atlı bir grup tarafından karşılandı. Atlı grup eşliğinde Bahçeli, Alaşehir Belediyesine geldi. Alaşehir Belediyesini ziyaret eden Bahçeli, burada Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ile bir araya geldi. Başkan Karaçoban burada Bahçeli'ye teber hediye etti. Bahçeli daha sonra toplu açılış törenini gerçekleştirmek üzere 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na geçti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Atlarla Karşılanan Bahçeli'ye İlginç Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı
    06:59 İzmir Çiğli'de metal kaplama fabrikasında çıkan yangın plastik fabrikasına da sıçradı

    İzmir Çiğli'de bulunan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ndeki metal kaplama fabrikasında çıkan yangın, yakınlardaki plastik kaplama fabrikasına da sıçradı. Bölgede çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale ediyor. İhbar üzerine adrese itfaiye, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Fabrikalardaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

  • Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı
    06:58 Maltepe'de restoran yangını: İş yeri alev alev yandı

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda çıkan yangın, ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu hızla yayıldı. Yangın, cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi ve iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangın sırasında bir araç da zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ve polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma olmazken, binada maddi hasar meydana geldi.

  • Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi
    06:56 Maltepe'de restoranda çıkan yangın cep telefonu kameralarınca kaydedildi

    Maltepe Zümrütevler Karaca Caddesi'nde bulunan Kebapçı Özcan isimli restoranda ocak altında unutulan kömürlerin tutuşması sonucu çıkan yangın, cep telefonu kameralarınca kaydedildi. Yangına itfaiye ekipleri müdahale etti ve yangın söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri kullanılamaz hale geldi ve çevredeki bir araç da zarar gördü. Olay yerine polis ekipleri ve olay yeri inceleme ekibi sevk edildi.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı
    06:52 Fenerbahçe, Olympiakos'u ağırlıyor: UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanşı

    Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finali rövanş maçında Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’u ağırlıyor. Pire’deki ilk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Fenerbahçe'nin yarı finale çıkması için iki farklı galibiyet alması gerekiyor. Olympiakos ise beraberlik veya galibiyetle yarı finale çıkacak takım olacak. Fenerbahçe'nin tur atlaması durumunda yarı finaldeki rakibi, Lille-Aston Villa eşleşmesinin galibi olacak.

  • Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi
    06:47 Tokat merkezli 2 depremden sonra Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt'ta eğitime ara verildi

    Tokat merkezli 2 depremin merkez üssü olan Sulusaray ile depremden etkilenen Artova ve Yeşilyurt ilçelerinde eğitime ara verildi. Tokat Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Sulusaray, Yeşilyurt ve Artova ilçelerindeki okullarda eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verileceği belirtildi.

  • Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem
    06:15 Tokat-Sulusaray ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi. Tokat'ın Sulusaray ilçesi Yozgat il sınırına yakın bin noktada saat 01.06'da deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre 4.7 büyüklükteki deprem Tokat, Sivas ve Yozgat'ta hissedildi.

  • Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti
    04:15 Hırvatistan'daki seçimlerde iktidar partisi güç kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 olurken, muhalefet partisi SDP'nin oy oranı yaklaşık yüzde 26 oldu. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyonun en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti
    04:11 Hırvatistan'da HDZ Seçimleri Kazandı Ancak Güç Kaybetti

    Hırvatistan'da gerçekleştirilen parlamento seçimlerinde iktidar partisi HDZ, seçimleri kazanmasına rağmen güç kaybetti. HDZ'nin oy oranı yaklaşık yüzde 35 oldu ve parlamentoda 60 sandalye elde etti. Muhalefet partisi SDP'nin oy oranı ise yaklaşık yüzde 26 oldu ve 42 sandalye kazandı. Yeni hükümeti oluşturacak koalisyon en az 76 vekilin desteğini alması gerekiyor.

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.


Advertisement