Atletico Kafasını Kullandı, 3 Puanı Kaptı: 2-1 - Son Dakika
Spor

Atletico Kafasını Kullandı, 3 Puanı Kaptı: 2-1

Atletico Kafasını Kullandı, 3 Puanı Kaptı: 2-1

Miranda ve Mandzukic'in kafa golleriyle galibiyete uzanan Atletico, La Liga'da sezonun ilk galibiyetini aldı.

31.08.2014 02:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'nın 2. hafta mücadelesinde son şampiyon Atletico Madrid, bu sene Primera'ya yükselen Eibar'ı konuk etti. Madrid ekibi, Arjantinli teknik direktör Diego Simeone'nin 100. La Liga maçında rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Kasım 2011'de Gregorio Manzano'nun yerine göreve getirilen Simeone, kısa sürede sağlam bir kadro kurdu. Basamakları teker teker tırmanan Arjantinli, emeklerinin meyvesini geçen sene şampiyon olarak aldı.

Ligin ilk maçında Rayo Vallecano ile berabare kalırlarken, başarılı teknik adam geçen seneden kalan cezası nedeniyle maçı tribünden izlemişti.ÜST ÜSTE GOLLER

Maça hızlı başlayan Atletico, henüz dakikalar 25'i gösterirken Miranda ve yeni transfer Mario Mandzukic'in bulduğu gollerle 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Geçen sezonun 1 numaralı yıldızlarından Koke'nin kullandığı kornerde henüz 11. dakikadayken Miranda ön direkte temiz bir kafa vuruşuyla takımını öne taşıdı.

25. dakikada ise Gabi'nin kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde kendini iyi saklayan Mandzukic yine bir kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu: 2-0

İlk yarım saat geçilirken Abraham attığı güzel golle, Eibar adına farkı bire indirmesine karşın konuk ekip rakip kalede fazla etkili olamadı.

Devrenin bitimine çok az bir süre kala Atletico, Raul Garcia'nın uzaktan şutunda gole çok yaklaştı. Ceza alanı dışından harika vuran İspanyol futbolcu direği geçemedi.EIBAR İSTEKLİ BAŞLADI AMA...

İkinci yarıya Eibar tam saha presle başladı. Ancak Bask ekibi, kazandığı topları verimli kullanamadı.

Konuk ekip maçın son anlarında Eneko Boveda ile çok net bir fırsattan yararlanamazken, Simeone sık sık kendisine ayrılan alanın çizgisi üzerine kadar geldi.

Mücadele Atletico'nun üstünlüğüyle sonuçlanırken, son şampiyon sezonun ilk galibiyetini Vicente Calderon'da almış oldu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Atletico Kafasını Kullandı, 3 Puanı Kaptı: 2-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement