Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'den Mourinho'ya İlginç Cevap - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'den Mourinho'ya İlginç Cevap

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, "Atletico'nun geçen sezonki başarısı iki sezon öncesiyle aynı" diyen Mourinho'ya, "Ben meslektaşlarımın sözlerini asla referans almam." cevabını verdi.

03.10.2018 21:18  Güncelleme: 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid ile iki kez Avrupa Ligi kupası, bir La Liga şampiyonluğu, Copa del Rey ve iki kez Avrupa Süper Kupası kazanıp, Şampiyorlar Liginde iki final gören teknik direktör Diego Pablo Simeone, kendisine sataşan Mourinho'ya ilginç bir cevap verdi. Chelsea'den sonra Manchester United'ta da geleceği tartışılan Portekizli teknik direktör, Atletico'nun başarısını küçümseyerek, "Atletico'nun geçen sezonki başarısı iki sezon öncesiyle aynı" demişti.

"MOURİNHO BU AÇIKLAMAYI KISKANÇLIKTAN YAPTI"

Bu sözlerle Madrid kulübünün kendini tekrarladığını ima eden Mourinho'ya, basın toplantısında sorulan bir soru üzerine Simeone ilginç bir cevap verdi. Konuşma tarzıyla da sempati toplayan Arjantinli teknik direktör, "Ben meslektaşlarımın sözlerini asla referans almam" dedi. Bu cevap İspanyol basınında dahiyane bulunurken, Simeone, Mourinho'nun kıskançlıktan böyle bir açıklama yaptığını anlatmış oldu.

(Ajansspor)

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone\'den Mourinho\'ya İlginç Cevap

Son Dakika Spor Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'den Mourinho'ya İlginç Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • donkişot: simone tek kelimeyle futbol katili bir hoca oynattığı sistem 1960 ların italyan sistemidir defasn futbolu keyifsiz maçlar bir gol at yat 3 4 Yanıtla
  • mourinhonun başarısı mı varmış: mourinhonun kovulmadan onceki son sözleri 4 1 Yanıtla

Advertisement