Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası - Son Dakika
Spor

Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tanıtım toplantısından genel detaylar Milli atlet Mert Girmalegesse'nin konuşması Milli atlet Esma Aydemir'in konuşması Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Selim Terzi'nin konuşması Mersin Vali Yardımcısı Ogün Bahadır'ın konuşması Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın konuşması Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası Mersin'de düzenlenecek şampiyonanın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğiyle Türkiye'de ilk defa Mersin'de düzenlenecek Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

04.06.2016 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tanıtım toplantısından genel detaylar

Milli atlet Mert Girmalegesse'nin konuşması

Milli atlet Esma Aydemir'in konuşması

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Selim Terzi'nin konuşması

Mersin Vali Yardımcısı Ogün Bahadır'ın konuşması

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın konuşması

Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası

Mersin'de düzenlenecek şampiyonanın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu iş birliğiyle Türkiye'de ilk defa Mersin'de düzenlenecek Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, spor kültürünün yaygınlaşması için organizasyonlar düzenlemenin temel hedefleri arasında bulunduğunu belirtti.

Ulusal ve uluslararası ölçekte organizasyonlarla Mersin'in önemli bir spor kenti haline geldiğini ifade eden Kocamaz, "Bu kupa sırasında Türkiye'nin ve Mersin'in tanıtımı noktasında önemli bir sorumluluk aldık. İnşallah sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirerek Mersin'in ve Türkiye'nin değerlerini tanıtacağız." dedi.

Mersin Vali Yardımcısı Ogün Bahadır ise Mersin'in artık spor kenti olduğunu belirterek, yarışmanın hem Mersin hem de Türkiye açısından öneminin bulunduğunu söyledi.

Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Selim Terzi de Mersin'de geçen hafta Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nı gerçekleştirdiklerini ve bu organizasyonun oldukça güzel geçtiğini aktararak, "Federasyon olarak burada gösterilen ilgiden, muhabbetten inanılmaz mutlu ayrıldık. Şimdi de Avrupa 10 Bin Metre Kupası'nı birlikte yapacağız." şeklinde konuştu.

Milli atlet Mert Girmalegesse ise yarışta elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Milli atlet Esma Aydemir de Mersin'de ilk defa Avrupa 10 bin Metre Kupası düzenlendiğini ve bu yarışmada yer alacağı için mutlu olduğunu dile getirdi.

Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi'nde yarın saat 18.00'de başlayacak müsabakalara 11 ülkeden 50 atlet katılacak. Türkiye'yi ise yarışlarda 8 milli atlet temsil edecek.

Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atletizm: Avrupa 10 Bin Metre Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement