Atletizm Geliştirme Projesi Kros Final Yarışmaları - Son Dakika
Yerel

Atletizm Geliştirme Projesi Kros Final Yarışmaları

Atletizm Geliştirme Projesi Kros Final Yarışmaları

Adana’da Atletizm Geliştirme Projesi Kros Final yarışmaları gerçekleştirildi.

11.05.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Atletizm Geliştirme Projesi Kros Final yarışmaları gerçekleştirildi. Müsabakalara Türkiye'nin değişik illerinden 108 takımdan 449 sporcu katıldı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Atletizm Federasyonu'nun çok önemsediği ve geleceğin milli takımını oluşturmak için gerçekleştirilen "Atletizm Geliştirme Projesi Kros Finalleri"ne ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını, müsabakalara katılan takımların, ulaşım, konaklama, rahatlığı, güvenliği, sağlığı, beslenmesi için her türlü önlemi aldıklarını söyledi.

Merkez Park içinde bulunan parkurun kros için ideal bir mekan olduğuna dikkat çeken Hadi, şöyle devam etti:

"Atletizm Geliştirme Projesi Kros Finalleri'ne Türkiye'nin tüm illerinden 108 takımdan 449 sporcu katıldı. Kısa süre yağan yağmura rağmen, 60 kadar hakem ve görevliyle kazasız, belasız kaliteli bir müsabaka gerçekleştirdik. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu, bize olan güvenlerinden dolayı önemli organizasyonların kentimizde yapılmasını arzu ediyorlar. Bizlerde ekip çalışmasıyla bize güvenenleri mahcup etmiyoruz. Tesis ve organize deneyimimiz nedeniyle Avrupa Şampiyonası'na talibiz. Yakın gelecekte bunu da gerçekleştireceğiz. Müsabakalara katılan takım ve sporculara, emek harcayan hakem ve antrenörler ile diğer görevlilere teşekkür ederim. "

DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ KUPA, MADALYA

Bu arada, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından müsabakalara katılan sporcu, hakem, antrenör, spor medyası, sporcu velileri ile diğer görevlilere toplamda 1200 kadar kişiye çay, kahve, su, makarna ve tatlı ikram edildi.

Müsabakalarda, ferdi olarak ilk altıya giren, takım olarak da ilk 4 arasına giren takımların antrenörlerine para ödülünün yanı sıra kupa ve madalyalarını, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Atletizm Federasyonu Teknik Kurul Üyeleri Hanifi Aslantürk, Ali Tunç, Akdeniz Bölge Sorumlusu Halil Oğuz, Federasyon Organizasyon Sorumlusu Metin Turan, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Şükrü Onat, Adana Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Mustafa Uyanık, Kazım Tekin ve Cemal Demirağ, Federasyon İ Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Gaziantep İl Temsilcisi Arif Ay, Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Mansur Çavuşoğlu verdiler.

Dereceye giren sporcuların antrenörlerine yeni uygulama gereği para ödülü verilmesi beğeniyle karşılandı.

FERDİ SIRALAMADA DERECEYE GİREN SPORCULAR VE İLLERİ-

2002-2003 doğumlu 1500 metre kızlar: Aslı Kızılkaya (Ağrı), Zeynep Bayçınar (Van), Nursena Demiralay (Gaziantep), Leyla Işık (Diyarbakır), Edanur Yavuz (Isparta), Urkuş Işık (Kırşehir)

2002-2003 doğumlu 1500 metre erkekler: Murat Gün (Kocaeli), Mezher Güler (Muş), İbrahim Karateker (Muş), Kemal Eren Zeytun (Bursa), Abdulbaki Entelli (Van), Mehmet Eren Cantürk (Ankara)

2000-2001 doğumlu 2000 metre kızlar: İnci Kalkan (Aksaray), Yıldız Boron (Gaziantep), Ebru Yılmaz (Gaziantep), Sümeyye Çayrak (Kars), Cansel Çinibulak (Iğdır), Hayriye Kadıoğlu (Ankara)

2000-2001 doğumlu 2000 metre erkekler: Batuhan Ağıl (Aksaray), Fatih Furkan Akın (Erzurum), Berat Köktaş (Ankara), Hadis Börü (Bingöl), Onur Atbingöl (Muş), Özgür Taşkın (Muş)

TAKIM SIRALAMASINDA DERECEYE GİRENLER-

2002-2003doğumlu 1500 metre kızlar: Ağrı (12 Puan), Isparta (37 puan), Diyarbakır (47 puan)

2002-2003 doğumlu 1500 metre erkekler: Muş (16 puan), Van (40 puan), Bursa (41 puan)

2000-2001 doğumlu 2000 metre kızlar: Batman (21 puan), Kars (23 puan), Yozgat (37 puan)

2000-2001 doğumlu 2000 metre erkekler: Ankara (22 puan), Van (43 puan), İstanbul (52 puan) - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atletizm Geliştirme Projesi Kros Final Yarışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement