Atletizm Genç Milli Takımı İtalya'da - Son Dakika
Güncel

Atletizm Genç Milli Takımı İtalya'da

Ercan ATA - GROSSETO - / DHAİtalya'nın Grosseto kentinde 20-23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası için Milliler tam 57 sporcuyla İtalya'ya geldi.

19.07.2017 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ercan ATA - GROSSETO -/ DHA

İtalya'nın Grosseto kentinde 20-23 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonası için Milliler tam 57 sporcuyla İtalya'ya geldi.

Avrupa kıtasının büyüklerden sonra en köklü şampiyonası olan U20 (Gençler) şampiyonası, 20-23 Temmuz tarihlerinde İtalya'nın Grosseto kentinde yapılacak. 48 ülkenin yarışacağı şampiyonada 20 yaş altında Avrupa'daki en iyiler madalya için mücadele verecek.

Türkiye, şampiyonada Nairobi'den büyük başarıyla dönen yıldız (U18) atletlerinin bir bölümünü de Grosseto'ya götürüyor. Nairobi'de madalya alan Mizgin Ay ve Meryem Bekmez ile birlikte Rümeysa Ökdem, Şevval Ayaz, Mesure Tutku Yılmaz ve Yonca Kutluk da İtalya'da boy gösterecek.

Organizasyonda yer alacak olan milli atletler şöyle:

ERKEKLER: Abdurrahman Gediklioğlu, Abdülaziz Daniş, Abdulselam İmuk, Ahmet Kasap, Akın Özyürek, Aşkın Sadi Aşkın, Alperen Acet, Bayraktar Berkay Çalık, Berke İnaloğlu, Enes Talha Şenses, Ersu Şaşma, Furkan Aktaş, Furkan Yıldırım, İlkay Aydemir, Toygar İsmet Pekbak, Kayhan Özer, Mahsum Korkmaz, M. Emin Bayram, Mert Çiçek, Mikdat Sevler, Muhammet Çelebi, Murat Özbey, Mustafa Onur Sadıkoğlu, Ömer Oti, Ramazan Barbaros, Ramazan Naşal, Sezgin Ataç, Sinan Ören, Uğural Uğursal, Ümmet Değirmenci, Yiğit Yeşilçiçek, Yunus Emre Akkuş.

KADINLAR: Ayşe Tekdal, Büşra Pekşirin, Deniz Yaylacı, Derya Kunur, Ecem Çalağan, Edanur Kılıç, Emine Akbingöl, Esra Yılmaz, Gülnaz Uskun, Handenur Güler, İpek Usta, Latife Güneş, Melike Malkoç, Meryem Bekmez, Mesure Tutku Yılmaz, Mizgin Ay, Pınar Demirtaş, Rümeysa Ökdem, Seçil Akpınar, Semra Karaslan, Sinem Yıldırım, Şevval Ayaz, Şilan Ayyıldız, Tuğba Danışmaz, Yonca Kutluk

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atletizm Genç Milli Takımı İtalya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement