Atm'den Para Çeken Yaşlıları Dolandıran 1 Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Atm'den Para Çeken Yaşlıları Dolandıran 1 Kişi Yakalandı

DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde, ATM'den para çeken yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaşıp, toplam 1600 liralık dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 1 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

20.08.2018 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİYARBAKIR'ın Ergani ilçesinde, ATM'den para çeken yaşlılara yardım bahanesiyle yaklaşıp, toplam 1600 liralık dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 1 kişi, polis tarafından gözaltına alındı.

Ergani İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bankaların ATM cihazlarından para çeken 4 kişinin dolandırıldığı ihbarı üzerine, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekipleri, belirlenen eşkal doğrultusunda şüpheli M.A.T.'yi, ATM cihazı yakınında kısa sürede yakaladı. Toplam 1600 liralık dolandırıcılık yaptığı iddia edilen şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Özgen, yaptığı açıklamada; özellikle aylıklarını çeken yaşlıları hedef alarak, yardım etme bahanesiyle yaklaşan dolandırıcılar konusunda uyarıda bulunarak, para çekerken sadece banka görevlilerinden yardım talep edilmesini istedi. - Diyarbakır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atm'den Para Çeken Yaşlıları Dolandıran 1 Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedefliyor
    00:33 Hamza Dağ, İzmir'i çağlar atlatmayı hedefliyor

    Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Bayındır Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Uğur Demirezen'in mitinginde yaptığı konuşmada, İzmir'i çağlar atlatmayı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayalindeki gibi yapmayı hedeflediğini belirtti. Dağ, ayrıca Ankara'da yürütecekleri mesai sonucunda Bayındır'a yeni bir hastane yapacaklarını müjdeledi.

  • Bolu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu
    00:29 Bolu'da Kontrolden Çıkan Otomobil Karşı Şeride Uçtu

    Bolu-Karacasu yolunda meydana gelen kazada, bir otomobil iki ağacı kökünden sökerek karşı şeride uçtu. Otomobil sürücüsü ise kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Kazanın ardından yolun bir kısmı kapandı ancak polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da üvey oğlu tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı
    00:23 Burdur'da üvey oğlu tarafından bıçakla yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı

    Burdur'un Karasenir Mahallesi'nde yaşanan olayda, Aytekin S ile üvey oğlu M.D.B. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından M.D.B, Aytekin S'yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından Burdur Devlet Hastanesine kaldırılan Aytekin S'nin durumu ciddiyetini koruyor. Polis ekipleri ise kaçan M.D.B'yi yakalamak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da programlara katıldı
    00:19 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun'da programlara katıldı

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir dizi programa katıldı. Karaaslan, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek, Cumhur İttifakı Vezirköprü Belediye Başkan adayı Murat Gül, AK Parti Vezirköprü ilçe Başkanı Ali Faik Çamurcu ve partililerle bir araya geldi. Karaaslan, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart Pazar günü milletin emanet ettiği oyların sandıkla buluşma günü olduğunu belirterek, 'Pazar günü inşallah bu şehri kimlerin yöneteceğinin belirlendiği ve 5 yıl telafisi olmayacak bir sürecin şekillendiği gün. Pazar günü AK Parti'mizin, Cumhur İttifakı'mızın emeğinin, çalışmasının neticesini alacağımız gün. Sizlerden en büyük ricam, bugün ne yapabiliyorsak, kime ulaşabiliyorsak, aklımızda kim kaldıysa ona ulaşma zamanı. Çünkü bu işin telafisi yok.' dedi. Daha sonra ilçede esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Doğan ve Vezirköprü Belediye Başkan adayı Murat Gül için destek istedi. Karaarslan, Adnan Menderes Parkı'nda da kadınlarla bir araya geldi.

  • Burdur'da Üvey Kardeş ve Üvey Baba Arasında Kavga: Genç Üvey Babasını Bıçakladı
    00:18 Burdur'da Üvey Kardeş ve Üvey Baba Arasında Kavga: Genç Üvey Babasını Bıçakladı

    Burdur'da arkadaşları ile eve gelip kardeşlerini darp eden üvey kardeş ile üvey baba arasında çıkan kavgada genç, üvey babasını bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayın ardından polis ekipleri şahısları bulmak için çalışma başlattı.

  • Erzurum'da ekmek üretimi yapan işletmelere denetimlerde yasal işlem başlatıldı
    00:15 Erzurum'da ekmek üretimi yapan işletmelere denetimlerde yasal işlem başlatıldı

    Erzurum'un 4 ilçesinde ekmek üretimi yapan işletmelere yönelik yapılan denetimlerde, 6 fırına yasal işlem başlatıldı. Denetimlerde işletmelerin fiyat tarifeleri, muhafaza koşulları, teknik ve hijyenik şartlar ile ürün ağırlıkları incelendi. Aziziye ilçesindeki 1 işletme asgari teknik ve hijyenik şartlara uymadığı için, Yakutiye ilçesindeki 1 işletme ise zorunlu personel bulundurmadığı için yasal işlem uygulandı.


Advertisement