ATO Başkanı Baran Açıklaması - Son Dakika
Ekonomi

ATO Başkanı Baran Açıklaması

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacının inşaat sektörünün önemini artırdığını belirterek, "Sektör sadece bina değil, ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor.

04.05.2017 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacının inşaat sektörünün önemini artırdığını belirterek, "Sektör sadece bina değil, ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor." ifadesini kullandı.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran, Etimesgut Belediyesi, Birleşik İnşaat Müteahhitleri Federasyonu (BİM-FED) ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Ankara Şubesi, Etimesgut İnşaat Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen "Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri"nin açılışına katıldı.

Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Baran, etkinliğin ekonomik gelişime önemli katkı sağladığını kaydetti.

İnşaat sektörünün tüm dünyada gelişimin ana eksenini oluşturduğuna dikkati çeken Baran, "Bizim yüksek oranlı ve istikrarlı büyüme ile istihdam yaratma ihtiyacımız inşaat sektörünün önemini daha da büyütüyor. Sektör sadece bina inşa etmiyor yani bir anlamda ülkemizin geleceğine tuğla koyuyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi ATO Başkanı Baran Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement