ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Gürsel Baran Yeniden Seçildi: "Bu Saatten Sonra Artık Kazanan, Sadece ve Sadece Ankara'dır" - Son Dakika
Güncel

ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Gürsel Baran Yeniden Seçildi: "Bu Saatten Sonra Artık Kazanan, Sadece ve Sadece Ankara'dır"

ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı\'na Gürsel Baran Yeniden Seçildi: "Bu Saatten Sonra Artık Kazanan, Sadece ve Sadece Ankara\'dır"

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Gürsel Baran yeniden seçildi. Baran, “Bu saatten sonra artık kazanan, sadece ve sadece Ankara’dır, Ankara Ticaret Odası üyeleridir. Şimdi, tüm kimlikleri bir kenara bırakarak kaldığımız yerden çalışmaya, üretmeye, üyemize ve şehrimize emek vermeye devam etme zamanı başlamıştır” dedi.

15.11.2022 16:41  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Gürsel Baran yeniden seçildi. Baran, "Bu saatten sonra artık kazanan, sadece ve sadece Ankara'dır, Ankara Ticaret Odası üyeleridir. Şimdi, tüm kimlikleri bir kenara bırakarak kaldığımız yerden çalışmaya, üretmeye, üyemize ve şehrimize emek vermeye devam etme zamanı başlamıştır" dedi.

ATO seçimlerinin ikinci aşaması, ATO Meclis Salonu'nda bugün yapıldı. Meclis üyeleri, sabah saat 09: 00'dan saat 13: 00'e kadar oy kullandı. Gürsel Baran'ın tek listeyle aday olduğu seçimde, ATO'nun 192 meclis üyesinden 187'si oy verdi. Bir oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, geçerli olan 186 oyun 185'ini alan Baran, yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçildi. Yönetim kurulu üyeleri ise " Adem Ali Yılmaz, Ahmet Akça, Ali Yıldız, Halil İbrahim Yılmaz, Halil İlik, Naki Demir, Nihat Uysallı, Ömer Çağlar Yılmaz, Temel Aktay ve Yasin Özyolu oldu.

Gürsel Baran, seçimin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"BU SAATTEN SONRA ARTIK KAZANAN, SADECE VE SADECE ANKARA'DIR, ANKARA TİCARET ODASI ÜYELERİDİR"

"38 bin 565 kişinin yetki belgesi aldığı ve 24 bin 455 üyenin oy kullandığı seçimler, odamız tarihinin en yüksek katılım oranlı seçimi olarak tarihe geçti. 192'si meclis üyesi olmak üzere toplam 452 organ üyeliği için bin 628 aday yarıştı. 78 meclis üyesi kardeşimizin aramıza katılmasıyla birlikte meclisimizin de yüzde 41'i yenilendi, yaş ortalaması 49 oldu, kadın meclis üyesi sayımız 7'ye yükseldi. Komite üyelerimizle birlikte yenilenme oranı yüzde 58,6 oldu.

Bu saatten sonra artık kazanan, sadece ve sadece Ankara'dır, Ankara Ticaret Odası üyeleridir. Şimdi, tüm kimlikleri bir kenara bırakarak kaldığımız yerden çalışmaya, üretmeye, üyemize ve şehrimize emek vermeye devam etme zamanı başlamıştır. Bundan sonra tüm enerjimizi üyelerimiz için, onların hak ve menfaatlerinin korunması ve geliştirilmesi için, ticaretimizin ve ihracatımızın gelişmesi için, Ankara ekonomisinin ilerlemesi ve büyümesi için ve nihayetinde ülke ekonomisi için harcayacağız.

"ANKARA'NIN VE ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İNŞA EDİLİRKEN BİZLER DE ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ"

Ankara'nın en büyük, Türkiye'nin ikinci büyük sivil toplum kuruluşu olarak, Ankara'nın ve ülkemizin geleceği inşa edilirken bizler de elimizi taşın altına koyacağız. Bu ilk günkü şevk ve heyecanı diri tutarak masada, sahada, üretim ve satış alanlarında, her nerede olursa olsun aynı bilinçle çalışacağız. Ankara Ticaret Odası, Ankara'nın ihtiyacı olan her yerde üyelerin nefesi olacak, morali olacak, desteği olacak. Ankara'nın sorunları için elini taşın altına koyarak gayret gösterecek. İnşallah Ankara Ticaret Odası'ndan iz bırakarak ayrılanlardan oluruz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Gürsel Baran Yeniden Seçildi: 'Bu Saatten Sonra Artık Kazanan, Sadece ve Sadece Ankara'dır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement