Attila Özdemiroğlu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika
Güncel

Attila Özdemiroğlu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

İki yıldır akciğer kanserine karşı verdiği savaşı dün sabah kaybeden ünlü müzik adamı Attila Özdemiroğlu, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

21.04.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki yıldır akciğer kanserine karşı verdiği savaşı dün sabah kaybeden ünlü müzik adamı Attila Özdemiroğlu, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor.

Ölümü ile sanat dünyasını yasa boğan usta müzisyen, yakalandığı akciğer kanseri nedeniyle 2014 yılından bu yana çoklu organ yetmezliği tanısıyla tedavi görüyordu. Dün sabah saatlerinde 73 yaşında hayata veda eden Attila Özdemiroğlu, bugün Levent'teki Afet Yolal Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Cenaze törenine, ünlü müzik adamının yakınları, eşi Hepgül Hepbir, kızı Yaprak Özdemiroğlu, sanatçı dostları katılıyor. Kızı Yaprak Özdemiroğlu: "Çok önemli bir müzik insanını kaybettik. Dünya için çok önemli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Müjdat Gezen ise, "Sahneye koyacağım oyunun müziklerini yapıyordu. 'Seni ziyaret edeceğim.' dedim. Çok eski değerli bir dostumdu" şeklinde konuştu.

Attila Özdemiroğlu'nun son eşi Hepgül Hepbir ile kızı Yaprak Özdemiroğlu ve diğer yakınları, cami avlusunda taziyeleri kabul ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Attila Özdemiroğlu Son Yolculuğuna Uğurlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement