Aü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu Ödüllerle Döndü - Son Dakika
Yerel

Aü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu Ödüllerle Döndü

Aü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu Ödüllerle Döndü

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Aşçılar Birliği(WACS) tarafından organize edilen 12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde, Akdeniz Üniversitesi Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı öğrencileri iki gümüş, iki bronz madalya ve altı merit ödül kazandı.

21.02.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Aşçılar Birliği(WACS) tarafından organize edilen 12. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali'nde, Akdeniz Üniversitesi Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu İkram Hizmetleri Programı öğrencileri iki gümüş, iki bronz madalya ve altı merit ödül kazandı.

İstanbul TÜYAP'ta gerçekleşen ve ABD'den Cezayir'e kadar 33 ülkeden 2500 yarışmacının katıldığı festivalde Soner Efe, gümüş madalya ve merit ödül, Selma Akturk gümüş madalya, Tevfik Çetin bronz madalya ve merit ödül, Goncagül Çiçek bronz madalya, Meltemgül Özbay merit ödül, Kadir Evren Tekin merit ödül, Fatoş Gül merit ödül ve Soner Alaybeyoğlu 2 merit ödül aldı.

Festivalin Türkiye ve dünyadan birçok usta şefin ulusal ve uluslararası kategorilerde yarıştığı ülkemizin en büyük gastronomi organizasyonu olma özelliğini taşıdığını belirten Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin İnal, "Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimi ve hocalarımı tebrik ediyor, başarılarından dolayı kutluyorum. Akdeniz Üniversitesi olarak bu çalışmaları çok önemsiyoruz. Okulumuzun ve Alanya'nın adını bu tür yarışmalarda başarılarla duyurmak bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

Prof. Dr. İnal, sponsorlukları ile destek olan Altın Kepçe Aşçılar Derneği (AKTAD), Mahmutlar Belediyesi ve Kestel Belediyesi'ne de teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aü Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu Ödüllerle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement