Audi A5 ve S5'in Fiyatı Belli Oldu - Son Dakika
Ekonomi

Audi A5 ve S5'in Fiyatı Belli Oldu

Audi A5 ve S5\'in Fiyatı Belli Oldu

CARMEDYA.COM – 2016 Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Yeni Audi A5'in satış fiyatı belli oldu. Model giriş seviyesinde 30.700 Sterlinden alıcı bulacak. Sportback 2.0 TDI quattro Sport paketenin başlangıç fiyatı ise 38.005 Sterlin olarak belirlenmiş. Model Coupe ve Sportback karoserlerinde sunulacak. Giriş seviyesinde 17 alaşımlı jantlar, Xenon farlar standart olarak sunulacak. Üç bölmeli klima, Apple Carplay ve...

20.10.2016 18:56  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 Paris Otomobil Fuarı"nda tanıtılan Yeni Audi A5"in satış fiyatı belli oldu. Model giriş seviyesinde 30.700 Sterlinden alıcı bulacak. Sportback 2.0 TDI quattro Sport paketenin başlangıç fiyatı ise 38.005 Sterlin olarak belirlenmiş.

Model Coupe ve Sportback karoserlerinde sunulacak. Giriş seviyesinde 17 alaşımlı jantlar, Xenon farlar standart olarak sunulacak. Üç bölmeli klima, Apple Carplay ve Android Auto gibi özelliklerde standart olan sunulan ayrıntılardan. Spor pakette LED aydınlatmalar, dört yönlü bel destek ayarı, spor koltuklar standart olarak gelecek. Bunun yanı sıra MMI ekran ve navigasyon sistemi de standart olacaklar arasında. S Line pakette 18 inç alaşımlı jantlar sunuluyor. Spor süspansiyonlar, deri döşemeler ve spor koltuklar bu donanımda gelen ayrıntılardan.



Peki ya Audi S5 modelinde neler gelecek? Model ilk olarak standart versiyona göre daha sportif bir yapıya kavuşacak. Daha geniş havalandırma girişleri ve büyük ön ızgara otomobilde yerini alacak. 19 inç alaşımlı jantlar ile modelin sportif karakteri yüceltilirken, daha büyük fren kaliperleri ve spor süspansiyonlar bunlara eşlik edilecek.

Audi A5 ve S5'in Fiyatı Belli Oldu


Üs donanımlar da opsiyonel olarak Matrix LED farlar, Head- Up Display gibi çekici özellikler sunulacak. Motor seçeneği olarak 2.0 litre TFSI ve TDI üniteler bulunuyor. Bu üniteler 6 ileri manuel ve 7 ileri S-Tronic şanzımanla satın alınacak. 2.0 litre TFSI ünite 252 Hp güç değeri sunacak. Model bu motor ile 5.8 saniyelik 0-100 hızlanma değerine erişecek. Sportback versiyonunun hızlanma değeri 6.0 saniye olarak belirlenmiş. Dizel Ürün gamında 2.0 litre TDI motor 190 Hp güç sunuyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Ekonomi Audi A5 ve S5'in Fiyatı Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement