Automechanika Dubai'de İnci Akü Rüzgarı - Son Dakika
Güncel

Automechanika Dubai'de İnci Akü Rüzgarı

Otomotiv sektörünün dev firmaları Dubai'de düzenlenen Automechanika Fuarı'nda bir araya geldiler.

03.05.2018 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farklı ürün gruplarının yer aldığı fuarda İnci Akü, yeni nesil araçlara yönelik uzun ömürlü ve yenilikçi ürünleriyle ilgi odağı olmayı başardı.

Dünya otomotiv sanayinin dev firmalarını bir araya getiren fuar bu yıl da beklenenin üstünde bir ilgi gördü. Türkiye akü sektörünün ihracat lideri İnci GS Yuasa'nın, İnci Akü markasıyla yer aldığı fuarda markaya ait Start – Stop aküler dikkatleri çekti. İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa'nın öncü markası İnci Akü, fuara özel hazırladığı standında, sektöre yön veren ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

ELBİRLİK: TÜRK AKÜ SEKTÖRÜNÜN TEKNOLOJİ VE İNOVASYON LİDERİYİZ

İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, "Otomotiv parça ve bileşenleri, lastikler ve aküler, elektronik sistemler, aksesuarlar, tuning, tamir, bakım, servis istasyonları ve araç yıkama gibi farklı ürün gruplarını bir çatı altında buluşturan böyle önemli bir fuarda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Otomotiv sektöründe Orta Doğu'nun en büyük fuarı olma niteliğini taşıyan Automechanika Dubai'de ülkemizi temsil ediyor olmanın verdiği gururun yanı sıra sektörün önemli oyuncularına kendimizi ilk ağızdan ifade edebilme fırsatı yakalamış olmanın da önemli olduğunu düşünüyorum.

Türkiye akü sektörünün teknoloji ve inovasyon lideri olarak, uluslararası kurumları bir araya getiren bu fuarın sektör açısından öneminin büyük olduğunu düşünüyoruz. Fuarda İnci Akü markamızın gördüğü ilgiden memnunuz. Otomotiv sektöründe Orta Doğu'nun en büyük fuarı olma niteliğini taşıyan bu fuarda yer almak inovatif ürünlerimizi ziyaretçilerle buluşturmak bizim için son derece önemli" dedi.

Markalarının dünyada milyonlarca aracın kalbinde olduklarını vurgulayan Elbirlik, fuarda İnci Akü'nün gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirtti. İnovasyonu bir iş yapış şekli olarak gördüklerinin altını çizen Elbirlik, "Yenilikçi yapımız sayesinde sektörün ihtiyaçlarına en hızlı ve en kaliteli şekilde cevap verebiliyoruz. Sektöre kazandırdığımız teknolojik çözümlerimiz ve yeni nesil akülerimizin gördüğü ilgiden memnunuz" dedi.

STANDART AKÜLERE GÖRE 2,5 KAT DAHA UZUN ÖMÜRLÜ

Fuarda sergilenen Start-Stop sistemli yeni nesil araçlara yönelik uzun ömürlü ve yenilikçi ürünler sunan İnci Akü Start-Stop EFB ve AGM serisi akülere katılımcılar ilgi gösterdi.

İnci Akü Start-Stop EFB, standart akülere göre 2,5 kat daha uzun ömürlü ve yüzde 15 daha fazla marş basma gücüne sahip. Yeni nesil araçlarda kullanılan geliştirilmiş ısıtma, elektronik eğlence, sürücü destek yardım sistemleri, iç ve dış aydınlatmalar ve benzeri donanımlar sebebiyle ihtiyaç duyulan yüksek enerji gereksinimlerini optimum düzeyde karşılayan İnci Akü Start-Stop EFB, üst segment Start-Stop araçlar için en yeni teknolojileri sunuyor.

Elektrik üreten frenleme sistemine sahip üst segment Start-Stop araçlar için dizayn edilen İnci Akü Start-Stop AGM Serisi ise standart akülere göre 3,5 kat daha uzun ömürlü ve yüzde 30 daha fazla marş basma kapasitesine sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Automechanika Dubai'de İnci Akü Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement