'Av Mevsimi' 28 Temmuz Günü Aliağa'da Gösterilecek - Son Dakika
Güncel

'Av Mevsimi' 28 Temmuz Günü Aliağa'da Gösterilecek

Sinemaseverlere açık havada sinema keyfini ücretsiz olarak sunan Aliağa Belediyesi, beyaz perdeden seçme filmleri izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor.

27.07.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kültür-sanat alanındaki faaliyetlerini 'Ücretsiz Sinema Günleri' etkinliğiyle sürdüren Aliağa Belediyesi, vizyona girdiği dönemde gişe rekoru kıran 'Av Mevsimi' adlı filmi Aliağalı sinemaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 28 Temmuz Salı günü saat 21:30'da Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda gösterime girecek olan filme ilginin yoğun olması bekleniyor.

Türk sinemasının üç önemli ismi Şener Şen, Çetin Tekindor ve Cem Yılmaz'ı aynı yapımda buluşturan film, bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikâyesini anlatıyor. Yavuz Turgul'un yönetmenliğini yaptığı filmde Şener Şen, Cem Yılmaz ve Çetin Tekindor'un yanı sıra Melisa Sözen, Okan Yalabık, Mahir İpek, Emine Şans Umar ve Rıza Kocaoğlu gibi Türk sinemasının deneyimli oyuncuları da yer alıyor.

Türk Sineması'nın duayen isimlerinden Şener Şen'in oyunculuktaki ustalığını bir kez daha kanıtlarken, Cem Yılmaz'ın üstün oyunculuk performansı ile kendini zirveye taşıdığı 2 buçuk saatlik filmin konusu şöyle gelişiyor: "Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın 'Avcı' olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren 'Deli İdris' (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir çömezdir. Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit'le, Türkiye'nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade'yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir.Hayatını eşine adayan, onun hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye'ye (Melisa Sözen) tutkuyla bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyaya yabancı Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını değiştirecektir"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Av Mevsimi' 28 Temmuz Günü Aliağa'da Gösterilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement