Ava giden adamı arılar hastanelik etti - Son Dakika
3.Sayfa

Ava giden adamı arılar hastanelik etti

Ava giden adamı arılar hastanelik ettiKOCAELİ - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde avlanmak isterken bir ağacın kovuğundan çıkan arıların saldırısına uğrayan vatandaş hastaneye kaldırıldı.

15.09.2019 13:22  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ava giden adamı arılar hastanelik etti

KOCAELİ - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde avlanmak isterken bir ağacın kovuğundan çıkan arıların saldırısına uğrayan vatandaş hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi Senaiye Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 38 yaşındaki Yaşar Erdoğan, kendi aracıyla domuz avına çıktı. Ormanlık arazide aracından ayrılan Erdoğan, yürürken bir ağacın kovuğundaki kovandan çıkan arıların saldırısına uğradı. Arıları gören Erdoğan panikle aracına doğru koşmaya başladı. Arıları defalarca soktuğu Erdoğan aracına binerek, durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, Erdoğan sağlık ekipleri ile daha hızlı bir şekilde buluşabilmek için aracıyla Sofular Mahallesi'ne gitti. Daha sonra Erdoğan'ın gittiği mahalleye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından vatandaşı Gölcük Necati Çelik Hastanesi'ne kaldırdı.

Tedavi altına alınan Erdoğan'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Ava giden adamı arılar hastanelik etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ava giden adamı arılar hastanelik etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement