Avantgarde Management'in Yeni Müşterisi "DURAN Sandwiches" - Son Dakika
Güncel

Avantgarde Management'in Yeni Müşterisi "DURAN Sandwiches"

Duran Sandwiches, iletişim faaliyetlerini yürütmesi için Avantgarde Management'ı tercih etti.

02.04.2013 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2004 yılından beri stratejik iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren ve müşterileri için önemli projeleri hayata geçirerek fark yaratan Avantgarde Management, Duran Sandwiches'in iletişim ajansı oldu.

Türk damak tadına birçok yenilik kazandıran ve Avusturya'ya da Türk mutfağından tatlar sunan Duran Sandwiches, iletişim faaliyetlerini yürütmesi için Avantgarde Management'ı tercih etti.

1991 yılında Yelkenci ailesi tarafından, Taksim'de açılan ilk şubesi ile Türk halkının kısa sürede beğenisini kazanan Duran Sandwiches'ın ana menüsünü; sıcak ve soğuk sandviçler, panini sandviçler, sıcak tortillalar, salatalar ve Viyana mutfağının vazgeçilmezi "schnitzel" oluşturuyor. Açlığa pratik ve lezzetli bir çözüm sunan Duran Sandwiches, soğuk sandviç ve fast food sektöründe hızla büyümeye devam ediyor.

Avantgarde Management, çalışmalarını yenilikçi ve özgün anlayışla, hizmet verdiği kişi veya kuruluşun hedefleriyle doğru orantılı olarak planlıyor. Müşterilerine Kurumsal İletişim, Kriz İletişimi, Pazarlama İletişimi, Sağlık İletişimi; İtibar Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Sosyal Medya hizmetleri veriyor.

Avantgarde Management aynı zamanda Doğanay Gıda, Makro Market, Tatlıses Çiğ Köfte, Demos Fuarcılık, CYF Fuarcılık, Messe Stuttgart Ares Fuarcılık, Anafen Okuları, Civil Çocuk Giyim, Sancaktepe Belediyesi, Dizayn VIP, YKS Tesis Yönetim Hizmetleri, Oto World Asya, Cera Ware- Cera Blade Mutfak Ürünleri, Avukat Ali Yüksel gibi sektörünün önde gelen isimleriyle de çalışıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avantgarde Management'in Yeni Müşterisi 'DURAN Sandwiches' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement