Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Feci Kazayı Görünce Hemen Yaralılara Müdahale Etti - Son Dakika
Güncel

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Feci Kazayı Görünce Hemen Yaralılara Müdahale Etti

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, partisinin seçim programından dönerken yolda meydana gelen trafik kazasını görünce hemen aracını durdurdu. Doktor olan Benli'nin yaralılara müdahale ettiği anlar kameralara yansıdı.

27.03.2019 09:41  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul D-100 karayolunda sabaha karşı meydana gelen trafik kazasını gören ve doktor olan Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli,araçtan savrulan yaralılara hemen müdahale etti. Travma geçiren yaralının dilinin boğazına kaçmaması için büyük çaba veren Benli'nin yaptığı müdahale ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBEDİP KAZA YAPTI: 3 KİŞİ YARALANDI

Kaza, önceki gün D-100 Karayolu Edirne istikameti Saadetdere Mevkiinde saat 05.00 sıralarında meydana gelmişti. Seyir halinde olan bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önündeki bir araca ardından da aydınlatma direğine çarparak durabildi. Araç sürücü yola savrulurken kazada 1'i polis 3 kişi yaralandı.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI BENLİ, HEMEN ARACINI DURDURDU

O anlarda partisinin seçim programından dönen Avcılar Belediye Başkanı ve DSP Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. Handan Toprak Benli, kazayı görünce hemen aracını durdurdu. Doktor olan Handan Toprak Benli, yola savrulan yaralının yanına gelerek durumunu kontrol etti.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Feci Kazayı Görünce Hemen Yaralılara Müdahale Etti

YARALILARA MÜDAHALE ETTİ

Yaralının nefes almadığını gören Benli, önce eliyle yaralının dilini yana çevirerek nefes borusunun tıkanmamasını sağladı. Ardından yaralının şoka girmemesi için sürekli olarak 'Nefes al' diye seslenerek uyanık tutmaya çalıştı. Bilinci yerine gelen yaralı sağlık ekiplerinin de müdahalesiyle başka bir sedyeye konularak ambulans aracıyla bölgedeki en yakın hastaneye kaldırıldı.

O ANLAR KAMERALARA YANSIDI

Diğer yaralının da yanına giderek yardım eden Handan Toprak Benli'nin müdahale ettiği anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde Benli'nin yaralılara müdahale ettiği o anlar görülürken yoldan geçerken gördüğü kazaya müdahale eden Benli'nin duyarlı hareketi taktir topladı.

Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Feci Kazayı Görünce Hemen Yaralılara Müdahale Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, Feci Kazayı Görünce Hemen Yaralılara Müdahale Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • DOBRA: İZLİYOR SADECE ELİNİ BİLE SÜRMÜYOR, BUKADAR MERAKLI İSE GÖREVİNİZ YAPMAYA GİTSİN DOKTORLUK YAPSIN, TABI ONUDA BELEDİYECİLİK GİBİ YAPARSA VAY HASTALARIN HALİNE. 14 18 Yanıtla
  • Digorlu: handan abla ellerin dert görmesin. sağ ol ama sanırım gidicisin 7 5 Yanıtla
  • Sevda başaran : Sağolsun ama kim olsa aynı şeyi yapardı keşke başkanlık dönemindede bu kadar duyarlı olsaydı Yeşilkent mahallesine bir çivi cakmadi 2 0 Yanıtla
  • Neslihan karagöz: Hellal olsun hocam da keşke avcılara da bir el atsaydınız belediye yolları mahvetti firüzköy mah. Bir el attın artık 0 0 Yanıtla

Advertisement